Skip to main content
Advies

Gratis eBook: ‘Beginnen met hardlopen’

door 2 juli 2014december 6th, 2017No Comments

E-book Beginnen met hardlopen

Wie eenmaal het hardloopvirus te pakken heeft, raakt het niet snel meer kwijt. Lopers vertellen maar wat graag over het plezier en de uitdaging die zij putten uit hun trainingen en wedstrijden. Dat werkt vaak aanstekelijk: niet-lopers voelen zich aangetrokken tot de running-beleving, maar aarzelen voordat zij daadwerkelijk de hardloopschoenen aantrekken. Het logische probleem is doorgaans: hoe pak ik het aan? Hoe begin ik met hardlopen, hoe moet ik mijn trainingen opbouwen?

All4running wil zoveel mogelijk mensen aan het hardlopen krijgen en biedt daarom de helpende hand. In het eBook dat gratis downloaden is, begeleidt personal trainer Niels Verwer je bij ‘je eerste stappen’ op hardloopgebied. Samen met hem werk je aan de juiste ‘mindset’, bouw je je conditie op en leer je een duurloop te voltooien. Het uiteindelijke doel is om binnen 12 weken probleemloos 5 kilometer achter elkaar te rennen. Wie weet loop jij met dit hulpmiddel over 3 maanden je eerste wedstrijd?

Het eBook Beginnen met hardlopen is geheel gratis te downloaden op deze pagina. Start met lezen en begin aan een nieuwe uitdaging!