Skip to main content
Events

All4running organiseert cursus ‘Afvallen met hardlopen’

door 8 september 2014december 6th, 2017No Comments

Naar aanleiding van het populaire eBook ‘Afvallen met hardlopen’ organiseert All4running dit najaar een aansluitende praktijkcursus. Aan de hand van looptrainingen en voedingsbijeenkomsten leer je om op verantwoorde, gezonde en plezierige wijze overgewicht kwijt te raken.

De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen met een BMI tussen de 25 en 30 (je persoonlijke BMI kun je gemakkelijk via deze site berekenen). Deelnemers doorlopen in totaal 10 hardlooptrainingen van een uur en 6 voedingsbijeenkomsten van 45-60 minuten. De hardlooptrainingen worden gehouden in de Alkmaarderhout en het Heilooërbos. De voedingsbijeenkomsten vinden aansluitend plaats in de All4running Flagship Store in Alkmaar.

De hardlooptrainingen en voedingsbijeenkomsten worden geleid door Annet Brons. Annet Brons is als (sport)diëtist, hardlooptrainer en personal coach de uitgewezen persoon om je te begeleiden. Zij schreef immers ook het populaire gratis eBook ‘Afvallen met hardlopen’. De kennis over sportvoeding doe je niet alleen in groepsverband op. Ook is in de cursus een persoonlijk consult met Annet Brons opgenomen.

De cursus start op zaterdag 13 september om 09.30 uur in de All4running Flagship Store (Breedstraat 38 in Alkmaar). De kosten van de totale cursus bedragen € 99,95 per persoon. Aanmelden en het opvragen van meer informatie kan via [email protected].