Skip to main content
Events

All4running Club: 7 weken samen trainen in Amsterdam

door 23 oktober 2014mei 30th, 2018No Comments

Beste hardloper,

De All4running Club gaat van start en jij bent één van de eersten die erbij kan zijn!
De ‘Beginnen met hardlopen’-trainingen in Alkmaar zijn een groot succes en dit willen we graag een vervolg geven. Waar kan dit beter op de plek waar dagelijks duizenden hardlopers hun rondje lopen, namelijk het Vondelpark in Amsterdam?

Hoe ziet de All4running Club Amsterdam eruit?

Wil jij beginnen of ben je net begonnen met hardlopen, zoek je de gezelligheid van de groep, wil je jouw conditie verbeteren en dit onder begeleiding van een professionele hardloopcoach? Dan ben jij welkom bij de All4running Club!

Maar misschien loop jij al langer hard, kun je minimaal 10 kilometer onafgebroken hardlopen, wil je progressie boeken, wil je sneller worden en jouw hardlooptechniek verbeteren? Ook dan kun je jezelf samen met een vriend, vriendin of bekende aanmelden!

Waar en wanneer?

De hardlooptrainingen vinden iedere dinsdagavond plaats in het Vondelpark en starten op 4 november (verzamelen ingang Emmalaan) om 19.00 uur (beginners) en 20.15 uur (geoefenden). De hardlooptrainingen duren ruim een uur. Doordat we in het donker trainen is het belangrijk dat je goed verlicht bent. Voor de veiligheid vragen we je een reflecterend hesje of lichtjes om je bovenarm te dragen. Zo voorkomen we ongelukken.

De trainingen worden verzorgd door Niels Verwer. Hij is hardloopcoach, geeft personal training en heeft zelf internationale hardloopervaring.

Kosten

De kosten voor deze 7-weekse training bedragen €50,- Voor dit bedrag krijg je het volgende:

  • 7 hardlooptrainingen van ruim 60 minuten (met onder meer warming-up en cooling-down)
  • Hulp bij het verbeteren van hardlooptechniek
  • Persoonlijke aandacht
  • Tips & tricks om een betere hardloper te worden

Veder krijg je ook nog:

  • Functioneel hardloopt-shirt
  • Limited edition All4running-sporthanddoek 
  • Trainingsschema voor de rest van de week

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden, wil je niet alleen in het donker hardlopen en wil je dit niet missen? Stuur dan een mail met jouw naam, geboortedatum, telefoonnummer of je een beginnende hardloper bent of langer hardloopt (en minimaal 10 km achter elkaar kunt lopen) en jouw t-shirt maat (unisex hardloop t-shirts met een normale pasvorm in de maten xs, s, m, l, xl).

Jouw inschrijving zien we graag tegemoet via het volgende emailadres: [email protected]

LET OP:

Wees er snel bij want vol = vol.
Loop jij altijd samen, meld je dan samen met een vriend, vriendin of hardloopmaatje aan!
Waar wacht je nog op?

P.S. Woon je niet in Amsterdam, maar in de omgeving van Alkmaar? Houd je mailbox dan goed in de gaten. Binnenkort starten we ook vanuit de All4running Flagship Store.