Skip to main content
Events

All4running Club: meld je aan voor de nieuwe cursus!

door 27 november 2014januari 30th, 2018No Comments

All4running Club

Na de succesvolle beginnerscursus die afgelopen zomer in Alkmaar plaatsvond, komt All4running nu met een vervolg. Vanaf begin december werken we met een nieuwe groep hardlopers toe naar een eerste serieuze wedstrijd: de 10 kilometer van de Groet uit Schoorl Run (8 februari 2015).

Na de 10-weekse cursus ben jij zowel fysiek als mentaal helemaal gereed om aan de start te verschijnen van deze prachtige loop door de Schoorlse duinen. We verwachten dat je op dit moment een beginnende/recreatieve loper bent die in ieder geval 5 kilometer achter elkaar kan hardlopen.

10 kilometer

Met de professionele hulp van onze trainers en uiteraard het enthousiasme van je loopmaatjes van de All4running Club ben jij over enkele maanden in staat 10 kilometer te kunnen volbrengen. Deelname aan de Groet Uit Schoorl Run 10 kilometer is daarbij geheel vrijwillig maar natuurlijk erg leuk als doel!

De trainingen zijn wekelijks op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. Op 3 december aanstaande is de eerste editie. Vertrekpunt is de All4running Flagship Store (Breedstraat 38) in het centrum van Alkmaar. Naast de fysieke training is er ook ruimte voor voorlichting en begeleiding.

Aanmelden

Als deelnemer ontvang je van All4running een bruikbaar, functioneel hardloopshirt. Daarnaast kun je profiteren van aantrekkelijke voordelen in onze winkel. Deelname aan de gehele cursus kost € 55,-. Inschrijven doe je door een mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd en kledingmaat naar [email protected].

Om de kwaliteit van de cursus te garanderen is het maximaal aantal deelnemers 35. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Wil jij graag op verantwoorde wijze een stapje hogerop maken als hardloper en tegelijk de gezelligheid ervaren van medelopers? Aarzel dan niet en meld je aan bij de All4running Club!