Skip to main content
Events

New Balance Girls Night Out in Alkmaar!

door 28 mei 2015december 6th, 2017No Comments

Loopsters uit Alkmaar en omgeving, we gaan een avondje uit! Lippenstift is niet verplicht, hardloopkleding wel. Op dinsdagavond 23 juni vindt namelijk de New Balance Girls Night Out plaats in de All4running Flagship Store.


GNO1-blog-sold-out

UPDATE (10 juni): het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Inschrijven voor de New Balance Girls Night Out is niet meer mogelijk!

Wat gaan we doen tijdens dit avondje uit? We verzamelen op 23 juni om 18.30 uur voor de winkel in Alkmaar. Vanaf hier vertrekken we voor een leuke, afwisselende bootcamp/looptraining door de binnenstad. Deze training duurt ongeveer een uur en staat onder leiding van professionele looptrainers. Zowel beginnende als gevorderde loopsters kunnen hieraan meedoen. We verwachten dat je ongeveer 5 kilometer achter elkaar kunt hardlopen.

Na de training begint het feestje dan echt. We komen terug in de Flagship Store, waar een heuse smoothiebar is ingericht en leuke muziek wordt gedraaid. Je kunt er ultiem ontspannen, want er is ook een masseur aanwezig die jou volledig tot ontspanning brengt. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om nieuwe collectie hardloopkleding te passen.

Aanmelden
Deelname aan de New Balance Girls Night Out is geheel gratis. Geef je wel snel op, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je aan door een mailtje te sturen naar [email protected] en vermeld hierin je naam en woonplaats. Vergeet niet in je agenda te noteren: dinsdagavond 23 juni, New Balance Girls Night Out @ All4running!