Skip to main content
Events

Doe mee aan de Nike Find Your Fast Clinic in Alkmaar!

door 25 augustus 2015mei 30th, 2018No Comments

Wil jij de nieuwste hardloopschoenen van Nike zelf uitproberen? Dat kan in de All4running Flagship Store in Alkmaar! Dit keer lopen we echter niet heen en weer op de Shoe Advisor, maar trekken we gezellig met een groep hardlopers de Alkmaarse binnenstad in. Op donderdag 3 september vindt namelijk de Nike Find Your Fast Clinic plaats in onze winkel.

De Nike Find Your Fast Clinic draait om de hardloopschoenen waarin de voor Nike kenmerkende Zoom-demping is terug te vinden. Denk aan bekende modellen als de Zoom Pegasus, Zoom Vomero en Zoom Structure, maar ook aan schoenen als de Zoom Odyssey en Zoom Elite. Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom geven Nike en All4running jou graag de kans om uit te vinden welk model het beste bij jou past.

Het testen gebeurt in de vorm van een hardloopclinic. Dit is een gevarieerde training onder leiding van een professional waarin bootcamp-elementen en intervallen zijn verwerkt. Er zijn genoeg rustmomenten, dus wees niet bang dat het niveau te hoog ligt. Elke hardloper zou mee moeten kunnen doen!

Aanmelden
De Nike Find Your Fast Clinic is op donderdag 3 september om 19.00 uur in de All4running Flagship Store (Breedstraat 38 in Alkmaar). Deelname is geheel gratis en vrijblijvend. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar clinics@all4running.nl. Vermeld hierin je naam, woonplaats, schoenmaat en looppatroon (neutraal of antipronatie). Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt!