Skip to main content
Events

Nieuwe cursus: op naar Bergen!

door 9 augustus 2015december 6th, 2017No Comments

UPDATE (17-8): De cursus is inmiddels helemaal vol. Aanmelden is niet meer mogelijk!

All4running Club start deze maand een nieuwe cursus. Met als wekelijks vertrekpunt de All4running Flagship Store in Alkmaar word jij in 7 trainingen klaargestoomd voor het lopen van een wedstrijd van 10 kilometer. Kroon op deze cursus is het volbrengen van het parcours van Rondje Bergen (10 km) op 4 oktober.

all4running-clubDe cursus omvat in totaal 7 trainingen. Op woensdag 19 augustus is de eerste training. Elke daaropvolgende woensdag is er een nieuwe training. De trainingen starten om 19.30 uur in de All4running Flagship Store (Breedstraat 38 in Alkmaar) en duren ongeveer 75 minuten. De leiding is in handen van professionele trainers.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij op dit moment zo’n 5 kilometer achter elkaar kunnen hardlopen. Vanaf dit niveau wordt toegewerkt naar het voltooien van een race van 10 kilometer. Na 7 trainingen ben jij op verantwoorde wijze klaargestoomd om deel te nemen aan de 10 km-wedstrijd van Rondje Bergen op 4 oktober.

Aanmelden
De totale kosten voor de cursus bedragen € 50,00. Hiervoor kun je deelnemen aan de wekelijkse training, krijg je begeleiding van professionele trainers, ontvang je een functioneel All4running-wedstrijdshirt en kun je profiteren van kortingen in de All4running Flagship Store gedurende de cursus. Let op: een startnummer voor Rondje Bergen is niet inbegrepen.

Geef je op voor de cursus door een e-mail te sturen naar [email protected] en vermeld hierin je naam en kledingmaat. Wees er snel bij, want vol = vol!

UPDATE (17-8): De cursus is inmiddels helemaal vol. Aanmelden is niet meer mogelijk!