Skip to main content
Events

21 oktober: Ladies Night bij All4running!

door 30 september 2015december 6th, 2017No Comments

All4running Ladies Night
Hardloopsters uit Noord-Holland opgelet! Op woensdag 21 oktober organiseert All4running in de Flagship Store in Alkmaar een Ladies Night. Jij bent van harte uitgenodigd!

Tijdens de All4running Ladies Night komen alle onderwerpen aan bod die voor jou interessant zijn: van het kiezen van de juiste sport-BH tot het sporten tijdens de zwangerschap. Je leert meer over hardlopen én wordt getrakteerd op leuke verrassingen. De All4running Ladies Night is een informatief maar ook laagdrempelig en gezellig evenement.

Tijdens deze avond presenteren we nieuwe collecties hardloopkleding en kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen. Shock Absorber komt langs om je alles te vertellen over hun populaire sport-BH’s. Mom in Balance richt zich tot de (aanstaande) moeders: hoe blijf je energiek voor, tijdens en na de zwangerschap?

De All4running Ladies Night start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Deelname is geheel gratis. Meld je van tevoren aan via Facebook. Geef bij dit evenement aan dat je aanwezig zult zijn. Meer hoef je niet te doen! Tot woensdag 21 oktober!

All4running Ladies Night
Woensdag 21 oktober – 19.00 uur
All4running Flagship Store (Breedstraat 38 Alkmaar)