Skip to main content
Events

All4running Club: nieuwe training in Amsterdam!

door 8 september 2015december 12th, 2017No Comments

All4running Club

De winkels van All4running zijn een vertrekpunt voor vele trainingen, zowel van individuele lopers als grote groepen. Op donderdag 24 september trekt All4running Club er op uit voor een speciale training in het Vondelpark. Jij bent van harte uitgenodigd om (geheel gratis) mee te doen!

De training van 24 september staat in het teken van sportpsychologie. Onder begeleiding van de professionele trainers van Running Holland werk je een programma af dat erop is gericht je prestatie te verbeteren door een betere mentale voorbereiding. Daarbij is aandacht voor psychologie op verschillende momenten: in de maanden voor de wedstrijd, op de laatste dag voor de wedstrijd, in het startvak en tijdens de race.

Bij de clinic is niet alleen een sportpsychologe maar ook een looptrainer aanwezig. Het wordt dus zowel een informatieve als actieve looptraining.

Aanmelden
We vertrekken op donderdag 24 september om 19.00 uur vanaf de All4running Shoe Advisor (Amstelveenseweg 130, Amsterdam). De training duurt circa 1,5 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je z.s.m. aan!