Skip to main content
Events

Shopping Marathon 10-daagse eindigt bij All4running Amsterdam!

door 15 oktober 2015december 12th, 2017No Comments

Shopping Marathon

De Shopping Marathon 10-daagse loopt ten einde. Tot en met eind deze week kun je bij All4running profiteren van bijzondere MarathonDeals met kortingen tot 42%. Zondag 18 oktober  is de laatste dag van de Shopping Marathon 10-daagse, en dat vieren we in de All4running Shoe Advisor Amsterdam. Kom aanstaande zondag naar onze winkel aan de Amstelveenseweg en ontvang een gratis goodie bag!

Het is geen toeval dat het eind van de Shopping Marathon 10-daagse samenvalt met de Amsterdam Marathon. Deze twee feestelijke gelegenheden grijpen wij aan om te trakteren. Elke bezoeker van de All4running Shoe Advisor Amsterdam belonen we met een gratis goodie bag, met daarin leuke en handige running gadgets. Aangezien onze winkel aan het parcours van de Amsterdam Marathon ligt, kun je dit uitstekend combineren met het lopen en/of bekijken van de wedstrijd!

De All4running Shoe Advisor Amsterdam (Amstelveenseweg 130) is aanstaande zondag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. De goodie bags worden uitgegeven zolang de voorraad strekt.