Skip to main content
Events

Gratis middagtraining in Amsterdam!

door 3 november 2015december 12th, 2017No Comments

All4running Club

De winkels van All4running zijn een vertrekpunt voor vele trainingen, zowel van individuele lopers als grote groepen. Donderdagmiddag 12 november trekt All4running Club er op uit voor een speciale training in het Vondelpark. Jij bent van harte uitgenodigd om (geheel gratis) mee te doen!

De training van 12 november is extra interessant voor degenen die naast het hardlopen ook nog een spelsport beoefenen. Er is namelijk speciale aandacht voor starten, afremmen en versnellen in een spelsituatie. Ook leer je beter te wenden, te keren en te lopen op topsnelheid. De training staat onder leiding van Dave Baars (Running Holland), al 20 jaar hardlooptrainer en 5 jaar looptrainer van voetbalclub AFC.

Aanmelden
We vertrekken op donderdag 12 november om 16.00 uur vanaf de All4running Shoe Advisor (Amstelveenseweg 130, Amsterdam). De training duurt circa 1,5 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je z.s.m. aan!