Skip to main content
Events

De Shopping Marathon 10-daagse gaat van start!

door 29 maart 2016december 12th, 2017No Comments

Asics fuzeX Lyte
In de startblokken… Klaar? Wij hopen van wel, want deze week gaat bij All4running de Shopping Marathon 10-daagse van start!

De Shopping Marathon 10-daagse is een evenement dat elk half jaar terugkomt en wordt georganiseerd rond twee grote marathons die in Nederland plaatsvinden. Zowel de Rotterdam Marathon als de Enschede Marathon staan in april op de kalender, dus organiseert All4running een nieuwe editie. De Shopping Marathon 10-daagse loopt van 1 t/m 10 april 2016.

Tijdens de Shopping Marathon 10-daagse pakt All4running uit met tal van mooie aanbiedingen. Deze zogeheten Marathon Deals hebben betrekking op kwalitatief hoogwaardige producten die 10 dagen voor extra lage prijzen worden aangeboden. Dat betekent kortingen tot (niet geheel toevallig) 42%!

Voor aanbiedingen uit de Shopping Marathon 10-daagse kun je terecht in zowel de webshop als de winkels van All4running.