Skip to main content
Events

Nieuwe cursus: op naar de Alkmaar City Run!

door 3 maart 2016december 12th, 2017No Comments

All4running Club

De Alkmaar City Run by Night is weer in aantocht. Hoewel het evenement pas plaatsvindt in mei, gaat de voorbereiding al beginnen. Graag start All4running die samen met jou. All4running Club organiseert vanaf deze maand een nieuwe cursus, als voorbereiding op de Alkmaar City Run.

Met deze 8-weekse loopcursus word jij volledig klaargestoomd voor het voltooien van de Alkmaar City Run op 6 mei. Je kunt kiezen voor een beginnerscursus, waarbij je toewerkt naar het voltooien van het parcours van 5 kilometer. Of je kunt je opgeven voor de cursus voor licht-gevorderden, die gericht is op de afstand van 10 kilometer.

De cursus start op 16 maart. Vervolgens train je elke woensdag met een gezellige groep hardlopers. De training voor beide afstanden begint om 19.30 uur en duurt tot pakweg 20.45 uur. Wekelijks vertrekpunt is de All4running Flagship Store (Breedstraat 38 in Alkmaar).

Aanmelden
De totale kosten voor de cursus bedragen € 60,00. Voor dit bedrag ontvang je een startnummer voor de Alkmaar City Run, een uniek en functioneel hardloopshirt, persoonlijke begeleiding door professionele trainers, exclusieve kortingen in de All4running Flagship Store en uiteraard 8 gevarieerde looptrainingen.

Geef je op door een e-mail te sturen naar [email protected] en vermeld daarin je naam, de afstand waarvoor je je wil opgeven en je kledingmaat. Wees er snel bij, want vol = vol!