Skip to main content
Events

Prestaties verbeteren? Laat je bloedvaten meten!

door 13 mei 2016december 6th, 2017No Comments

Asics fuzeX Lyte

Heb jij al veel over compressiekousen gehoord, maar geen idee of ze voor jou een waardevolle toevoeging zijn? Dan is het de moeite waard om zaterdag 21 mei langs te komen in de All4running Flagship Store in Alkmaar. Tijdens de Bauerfeind Meetdag krijg je namelijk persoonlijk advies aan de hand van de doorbloeding in jouw benen.

Met behulp van een infraroodsysteem wordt de gezondheid en kwaliteit van de vaten in jouw benen gemeten. In een snelle en eenvoudige test meten wij het pompvermogen en de vultijd van jouw aders. Op basis van de meting adviseren wij hoe je je sportieve prestaties kunt verbeteren.

Voor de meting werken wij op afspraak. Bel met de klantenservice van All4running om een tijd vast te stellen: 072 520 00 99. Je kunt ook een mailtje sturen: [email protected]. Dan zullen wij een beschikbare tijd voorstellen. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend!