Skip to main content
Review

Extra opvallende hardloopschoenen- en kleding: Saucony Reflex

door 20 oktober 2016december 6th, 2017No Comments
Saucony Reflex

De dagen worden korter, maar jouw trainingen niet. Dat betekent dat je vaak je hardloopschoenen aantrekt als het al/nog donker is. Hoe blijf je zichtbaar voor medeweggebruikers? Daar zijn talloze accessoires voor, maar Saucony heeft daar nu ook een speciale kleding- en schoenenlijn voor gelanceerd: Saucony Reflex. All4running-medewerkster Margon Groen laat haar licht schijnen over de collectie.

Het najaar is ingetreden en dus is de kans groot dat je je hardlooptrainingen weer in het donker uitvoert. Dat dit een andere beleving aan je trainingen geeft, zal voor niemand een verrassing zijn. Dat zichtbaarheid dan nòg belangrijker is dan anders ook niet. En toch spotten we geregeld lopers die niet/nauwelijks te zien zijn voor andere weggebruikers. Saucony heeft hier iets op bedacht, met haar Reflex-collectie voor dit seizoen. Een lijn met schoenen, tights en jacks waarin reflectie en zichtbaarheid een grote rol spelen.
Saucony Reflex

Saucony Reflex Hardloopschoenen

In de hardloopschoenen heeft Saucony ervoor gekozen Reflex toe te voegen aan het bovenwerk van een aantal populaire modellen. Een bovenwerk met flink reflecterend vermogen zodat je, als er koplampen of straatlantaarns op je schoenen schijnen, extra goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. We zien deze technologie terugkomen in de Ride 9, Hurricane Iso 2 en Zealot Iso 2. Er is dus zowel aan de neutrale als de pronerende loper gedacht bij het uitbrengen van de modellen. En dames, er zijn eindelijk zwarte schoenen op de markt! Dat ze ook nog eens extra veilig zijn is toch gewoon een win-win situatie?

Saucony Sonic Reflex Jack

Met de lagere temperaturen in het najaar en de winter worden er ook meer jasjes gedragen. Verleidelijk is het om een donker jasje te nemen, dit kleedt namelijk lekker af. Voor de zichtbaarheid doet het echter weinig goeds. Saucony heeft met het Sonic Reflex Jack een heerlijk jack ontwikkeld, dat functioneel, zichtbaar én stylisch verantwoord is. Het jack is voorzien van RUNSHIELD, wat het winddicht en goed waterafstotend maakt. Daarnaast heeft het Sonic Reflex Jack een goede ademende functie, zodat de transpiratie netjes afgevoerd wordt. De reflectiedelen zijn rondom het jack geplaatst, waardoor je 360 graden zichtbaar bent. Voor de dames is het jack uitgevoerd in wit en neon oranje, voor de heren in zwart en oranje. Zowel voor de kleurtjesfan als de loper die liever neutrale kleding draagt is er dus een jack verkrijgbaar.
Saucony Reflex

Saucony Omni Reflex Tight

De Omni Tight is al jaren een bestseller uit de najaars-/wintercollectie van Saucony. Een fijne broek die netjes aansluit en ook qua lengte bij veel mensen goed bevalt. Uiteraard is ook deze versie van de Omni Tight voorzien van een zakje met rits op de achterkant en een fijne elastische tailleband. Voor de Reflex collectie is de tight uitgebracht met reflecterende onderdelen op de onderbenen, waardoor je rondom goed zichtbaar bent. De plaatsing van de reflectie geeft een speels effect. De Omni Reflex Tight is een broek met de RUNWARM technologie, waardoor deze zeker bij frissere omstandigheden een fijn onderdeel van je loopoutfit is.

Bekijk Saucony Reflex-producten.