Skip to main content
Nieuws

Vijf niet te missen deals uit de Shopping Marathon

door 7 oktober 2016maart 27th, 2018No Comments
Top 5 Shopping Marathon

De Shopping Marathon 10-daagse is in volle gang! Dat betekent dat All4running tot en met eind deze week uitpakt met een bonte selectie van aanbiedingen voor de hardloper. Ongetwijfeld zit daar voor jou wat tussen. Wij haalden een vijftal krenten uit de pap.

1. SIS-gels: 3 + 1 gratis
De Shopping Marathon 10-daagse wordt traditiegetrouw georganiseerd in de maand waarin twee belangrijke marathons plaatsvinden. Ditmaal zijn dat de Marathon Eindhoven en de Amsterdam Marathon. En wat is onmisbaar tijdens het lopen van een marathon? Voeding! Daarom doen wij bij elke 3 stuks SIS-gels een extra gratis gelletje!
SIS-gel Shopping Marathon

 

2. Lange afstandsschoenen, extra laag geprijsd
Nog belangrijker voor het overbruggen van een lange afstand is uiteraard goed schoeisel. Enkele klassiekers voor de lange afstanden hebben we tijdelijk stevig afgeprijsd. Haal nu de Asics Nimbus, Asics Kayano, Saucony Guide of extra voordelig in huis!
Lange Afstand Schoenen Shopping Marathon

 

 

3. Odlo Evolution Light: 25% korting
Wie traint voor een marathon mag zich niet door het weer laten weerhouden. Het Evolution Light-ondergoed van Odlo houdt je warm en voert je zweet effectief af. Zowel de boxer als t-shirts van Odlo zijn tijdens de Shopping Marathon met 25% afgeprijsd.
Odlo Ondergoed Shopping Marathon

 

4. TomTom Runner 2, inclusief GPS
Welke afstand ga jij in je eerstvolgende wedstrijd afleggen? Ook voor je trainingen geldt: meten is weten. Welke afstand heb je afgelegd en in welke tijd? Kom het allemaal te weten met de TomTom Runner 2. De laatste modellen zijn tijdens de Shopping Marathon extra laag geprijsd!
TomTom Runner 2 Shopping Marathon

 

5. All4running Reflectieset: extra zichtbaarheid
Waar je ook voor traint, veiligheid gaat voor alles. Wees daarom tijdens je trainingen altijd zichtbaar voor medeweggebruikers, zeker nu de dagen weer korter worden. Een handige en voordelige oplossing is de All4running Reflectieset, bestaande uit een armlamp en reflectievest.
All4running Reflectieset Shopping Marathon

 

Veel shop- en loopplezier!