Skip to main content
Nieuws

Dit waren de best verkopende producten van 2016

door 6 januari 2017december 6th, 2017No Comments
Top 5 2016

Nog één keer terugblikken op afgelopen jaar. Welke producten verkochten we in 2016 het meest en waren dus het populairst onder hardlopers? Hierbij de top 5!

1. Asics Gel Nimbus 18
Onlangs is de nieuwste uitvoering, de Asics Gel Nimbus 19, uitgekomen, maar in 2016 was de Asics Gel Nimbus 18 de onbetwist populairste schoen onder hardlopers. De Nimbus is dan ook een klassieker onder de neutrale hardloopschoenen en scoort elkaar hoog in de top 5. De Bohemian Rhapsody van de hardloopwereld.
Asics Gel Nimbus 18

 

2. Falke RU4 Cushion Hardloopsokken
Bij een goed paar schoenen hoort een goed paar hardloopsokken. Wat dat betreft wekt het geen verwondering dat de kwalitatief hoogwaardige en uiterst comfortabele modellen van Falke populair zijn. Overigens zien we verderop in deze top 5 nog een heel ander soort sokken terugkomen.
Falke RU4 Cushion

 

3. Polar M400
2016 was het jaar waarin het slimme horloge definitief doorbrak. Overigens niet alleen in de hardloopwereld, gezien de populariteit van bijvoorbeeld stappentellers. Hardlopers zijn al langer gewend hun prestaties te meten, en als er één model is dat op laagdrempelige wijze veel bruikbare functies combineert, dan is het wel de Polar M400.
Polar M400

 

4. Gato Led Sport Vest
Hardlopers rennen het hele jaar door, ook in 2016. Verschillende merken springen daar op in door kleding en schoenen met extra reflecterend materiaal op de markt te brengen. Het is immers belangrijk op donkere dagen goed zichtbaar te zijn op de weg. Toch blijven accessoires onverminderd populair, zoals dit vest dat niet alleen reflectiemateriaal maar ook LED-lampjes bevat.
Gato Led Sport Vest

 

5. Herzog Compressiekousen
Verschillende merken brachten ook verschillende lijnen compressiekleding op de markt. Toch blijft de klassieke compressiekous populair onder hardlopers. Het Nederlandse merk Herzog heeft zich ontwikkeld tot een autoriteit op dit gebied.
Herzog Compressiekousen