Skip to main content
Events

Meld je aan voor de All4running Ladies Night!

door 31 mei 2017december 6th, 2017No Comments
All4running Ladies Night
Who run the world…? Juist! De girls oftewel de ladies. En daarom organiseren we in de All4running Flagship Store een avond speciaal voor de vrouwelijke hardlopers.

De Ladies Night is een bijzondere avond in de All4running Flagship Store in Alkmaar. Op een leuke manier kom jij in aanraking met thema’s die voor jou als loopster interessant zijn. Er zijn verschillende workshop en een korte bootcamptraining.

We hebben het tijdens de Ladies Night over de verschillende soorten sport-BH’s en het nut van goede (sport)voeding. Ook gaan we zelf aan de slag. Er is een bootcamptraining met nuttige hardloopoefeneing, speciaal gericht op core stability. Ook kun je tijdens deze avond profiteren van een speciale korting op de nieuwe collecties hardloopkleding.

De Ladies Night is op maandag 12 juni in de All4running Flagship Store en begint om 19.15 uur. Deelname is gratis. Meld je van tevoren aan via onderstaand formulier.