Skip to main content
HardloopschoenenReview

Nieuw binnen: Salomon Sense Ride

door 1 augustus 2017januari 22nd, 2018No Comments
Salomon Sense Ride

Salomon is een gevestigde naam in de trailwereld. Salomon lanceerde onlangs de nieuwste trailschoen, de Salomon Sense Ride. Wat zijn de eigenschappen van deze trailschoen? En is dit een waardige toevoeging aan de Salomon-familie?

Salomon is in 1947 opgericht in de Franse Alpen. Het merk is inmiddels een gevestigde naam en de trailschoenen zijn populair over de hele wereld. Trailrunning is de afgelopen jaren ook enorm gegroeid in populariteit. Salomon speelt hier mooi op in met de nieuwste schoen, de Salomon Sense Ride. Deze veelzijdige trailschoen is voor de beginnende trailloper erg geschikt, maar ook de gevorderde trailrunner zal er veel plezier aan beleven.

SensiFit en Quicklace

Een trailschoen moet je voet goed op zijn plaats houden tijdens het lopen van trails. De Salomon Sense Ride doet dit uitstekend door gebruik te maken van het SensiFit-systeem. Dit systeem omsluit de voet stevig en zorgt voor een goede pasvorm van de schoen. De veters van de Sense Ride bestaan uit Quicklace: een dun, sterk koord dat je met één beweging strak kunt trekken. Het koord kan je vervolgens wegstoppen in een opbergzakje in de tong van de schoen. Hierdoor blijf je nergens achter haken wanneer je bijvoorbeeld trails loopt in de bossen.

Vibe-technologie

De Salomon Sense Ride trailschoenen zijn geschikt voor een grote groep trailrunners omdat de Vibe-technologie zorgt voor genoeg demping en ondersteuning. In deze technologie bestaat de tussenzool uit een combinatie van Energy Cell+ en Opal. Deze combinatie gaat trillingen tegen en verlaagt de intensiteit waarmee deze door de schoen worden doorgegeven aan het lichaam. Hierdoor houd je meer energie over en kan je langer doorgaan tijdens trailruns. Dit maakt de Salomon Sense Ride een comfortabele trailschoen.

Premium Wet Traction Contagrip

Naast comfort bieden de Salomon Sense Ride trailschoenen ook genoeg grip, hetgeen zeer belangrijk is tijdens het lopen van trails. De slijtzool is gemaakt met Premium Wet Traction Contagrip. Deze techniek zorgt ervoor dat je genoeg houvast hebt op verschillende typen terrein, vooral op natte ondergronden. En de Rock Protection-plaat zorgt voor bescherming van de voeten tijdens het lopen op harde, ongelijke ondergronden. De Salomon Sense Ride trailschoenen bieden voldoende grip en stabiliteit op verschillende typen terrein.

Salomon Sense Ride
Slijtzool van de Salomon Sense Ride

Veelzijdige trailschoen

De Salomon Sense Ride zijn comfortabele trailschoenen die genoeg ondersteuning bieden. De schoenen zijn hierdoor geschikt voor een breed scala aan trailrunners: van beginner tot ultraloper. Het bovenwerk houdt de voet op zijn plaats en de Vibe-technologie vangt trillingen op. De Salomon Sense Ride trailschoenen bieden grip op verschillende ondergronden en vormen een waardige toevoeging binnen de Salomon-familie!

Technische specificaties

Salomon Sense Ride
8 mm heeldrop
Gewicht: 275 gram (heren US 9)
Neutrale loper
Trailschoen

Shop Salomon Sense Ride »

Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam of Alkmaar! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Salomon Sense Ride ook in onze webshop.