Skip to main content
Nieuws

Nieuw in de collectie: The North Face kleding en schoenen

door 6 oktober 2017december 6th, 2017No Comments

The North Face
The North Face is een stoer outdoor-merk dat hoogwaardige hardloopkleding- en schoenen maakt. Een mooie match met All4running dus. Het outdoor-merk is nieuw in onze collectie.

The North Face is al bijna vijftig jaar een groot merk in de outdoor-wereld. Het merk heeft als missie het beste materiaal aan haar atleten te leveren, de natuur te ondersteunen en een wereldwijde ontdekkingsbeweging te inspireren. In de jaren ’60 begon het merk in Amerika als bergsportwinkeltje. Nu is het bedrijf wereldwijd bekend en vormt het een rotsvaste naam in de outdoor-wereld.

Meer dan 50 jaar na haar bescheiden start heeft The North Face een uitgebreide lijn kleding en schoenen voor schitterende prestaties. De stijlvolle en modieuze kleding is gemaakt van fijne, zachte materialen. De stoffen bieden veel comfort en hebben een hoog ademend vermogen. Een aantal tights en jacks in onze collectie is speciaal ontwikkeld voor winterse temperaturen. De kleding houdt je warm en comfortabel, zodat jij door kan blijven lopen, ongeacht de weersomstandigheden.

The North Face

Iets minder bekend, maar minstens zo goed zijn de The North Face trailschoenen. De schoenen bieden grip op de meest uitdagende terreinen en beschermen je voeten tijdens het lopen van trails. De Ultra Vertical trailschoenen bieden stabiliteit op ongelijke terreinen en laten je voeten goed ademen. De Ultra Endurance GTX trailschoenen beschikken over een Gore-Tex membraan dat zorgt voor waterdichte bescherming. Dit maakt deze schoenen ideaal voor natte omstandigheden.

De stoere en stijlvolle The North Face kleding en schoenen zijn ideaal voor hardlopers en trailrunners die hun (outdoor)grenzen blijven verleggen en kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Of, zoals ze bij The North Face zeggen: ‘Never stop exploring!’

.