Skip to main content
NieuwsSportvoeding

Nieuw in de collectie: Vifit Sport

door 5 oktober 2017februari 23rd, 2018No Comments

Vifit Sport
Goede voeding en hardlopen gaan hand in hand. Na een intensieve training is het belangrijk de juiste producten te nemen om goed te herstellen. Vifit Sport ondersteunt je spieren na het sporten. De Vifit sportvoeding is nieuw in de collectie van All4running.

Een intensieve hardlooptraining beschadigt je spieren een klein beetje. Goed herstellen na deze training kan je doen door wat extra proteïnen, eiwitten, te nemen. Zo bouw je je spieren sneller op, waardoor je het herstel versnelt. De Vifit Sport-producten helpen bij dit spierherstel omdat ze proteïnen bevatten die je spieren na het sporten nodig hebben.

De Vifit Sport-producten zijn ideaal om te gebruiken in de eerste 30 minuten na het trainen. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de spieren in de eerste 30 minuten na het hardlopen het meest vatbaar zijn voor herstel. 20 Gram proteïnen is de ideale hoeveelheid om je spieren te laten herstellen na het sporten, precies de hoeveelheid proteïnen die in de Vifit Sport-producten is opgenomen.

Vifit Sport

De Vifit Sport-producten zijn in drie vormen verkrijgbaar: in recovery drinks, bars en shakes. Deze zijn op hun beurt weer verkrijgbaar in een aantal smaken. De drinks en bars zijn makkelijk mee te nemen. En de shakes bestaan uit een met eiwit verrijkt recovery poeder dat je met water of magere melk kan mixen. Zo kan je op verschillende manieren je spieren helpen te herstellen na het sporten om zo optimaal mogelijk te beginnen aan een nieuwe training. Of zoals ze bij Vifit Sport zeggen: ‘Run, recover, repeat!’

.