Skip to main content

Nieuw in het aanbod aan sportvoeding bij All4running: Clif. Waarmee maakt dit Amerikaanse merk het verschil voor hardlopers?

Het aanbod aan sportvoeding is sinds eind vorige eeuw explosief gegroeid. Om op te vallen binnen dit grote aanbod, is het voor de merken binnen deze branche van belang dat zij met hun producten zich onderscheiden. Toen Gary Erickson, fanatiek wielrenner, tijdens het fietsen een hap nam van zijn sportreep, kwam het idee dat dit anders en vooral beter zou moeten kunnen.

Het merk dat hij oprichtte, Clif, onderscheidt zich op de gebieden smaak, consistentie en verteerbaarheid. Tegelijk blijft er aandacht voor het continu verbeteren van de producten. Ook de werk- en productiewijze van Clif is uniek. Er is bijzondere aandacht voor gezonde, fair-trade en organische ingrediënten. Het bewust en verantwoord omgaan met de natuur staat centraal. Het merk springt effectief om met verpakkingen. Dit zorgt voor minder belasting en vervuiling van onze natuur.

Clif is, mede dankzij de roots van de oprichter, groot geworden in de wielersport en bouwt nu ook een reputatie op binnen de hardloopwereld. De Clif Energy Shots zijn een bron van koolhydraten die je voorzien in je behoefte aan essentiële voedingswaarden om zo optimaal mogelijk te presteren. De Shots hebben minder ingrediënten dan andere merken, de energie komt vrij uit maltodextrine en gedroogde rietsuikersiroop. De Clif Energy Bloks zijn semi-vaste, makkelijk kauwbare bronnen van koolhydraten.

Naar Cliff-producten