Skip to main content

De juiste sportvoeding is zeer belangrijk tijdens het hardlopen. Deze helpt je beter te presteren en voorziet je van de nodige brandstof tijdens je inspanning. Het sportvoedingsmerk Nuun ontwikkelt tabletten waarmee je sportdrank kan creëren die de mineralen in je lichaam aanvult. Wij zijn zeer verheugd dat dit hoogwaardige voedingsmerk nu ook verkrijgbaar is bij All4running!

Nuun werd twaalf jaar geleden opgericht in de Verenigde Staten. Het groeide snel uit tot een gevestigde naam in de spotvoedingswereld en wordt tegenwoordig in meer dan dertig landen ter wereld verkocht. Nuun heeft een revolutie teweeg gebracht op het gebied van sportvoeding, met name op het gebied van elektrolyten. Elektrolyten zijn mineralen die je tijdens het hardlopen aan moet vullen. Tijdens het lopen verlies je deze namelijk omdat je zweet. Als je de elektrolyten niet aanvult, kan je onder meer last krijgen van kramp en zelfs uitdrogen. Het aanvullen van deze mineralen is dus van groot belang.

Nuun is het eerste sportmerk dat elektrolytentabletten ontwikkelde met een laag suikergehalte. Je lost de tabletten eenvoudig op in het water om zo een sportdrank met een laag suikergehalte te creëren. De elektrolytentabletten zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere fruitsmaken. Ook zijn er tabletten met cafeïne die je een extra boost geven tijdens het hardlopen. Bij Nuun geloven ze in de ontwikkeling van hoogwaardige producten die goed zijn voor de planeet en de sport. Dit is een visie die natuurlijk perfect past bij All4running!

Naar Nuun-producten