Skip to main content
Het beste advies in fysieke winkels gekoppeld aan het grootste online running assortiment

All4running heeft een unieke werkwijze voor het aanmeten van hardloopschoenen. Schoenadvies wordt niet gebaseerd op de in de winkel aanwezige voorraad. In plaats daarvan selecteren de specialisten van All4running na een uitgebreide analyse op de Shoe Advisor uit het grootste online running assortiment van de bijbehorende webshop. Hierdoor krijgen klanten niet alleen het meest geschikte paar geadviseerd, maar worden die dankzij Color Choice ook nog eens in hun lievelingskleur gratis thuisbezorgd.

Ervaar de voordelen van het grootste running assortiment

Bekijk alle hardloopschoenen

Na twee jaar intensief testen en optimaliseren in Amsterdam en later in Den Haag rolt All4running dit bewezen succesvolle omnichannel-model nu ook uit in Alkmaar. De All4running Flagship Store is hiermee de derde running store in Nederland die zoveel keuze kan aanbieden.

Tom Bellord, store manager bij All4running: “De magie zit in onze constante zoektocht naar de ‘perfect match’ tussen hardloper en hardloopschoen. Met een online voorraad van meer dan 5000 schoenen zijn onze kansen om dat doel te bereiken natuurlijk een stuk groter dan in een traditionele running store waar nog steeds voornamelijk wordt gewerkt met een beperkte winkelvoorraad.”

Nieuw distributiecentrum

“Klanten krijgen dan vaak te horen dat kleur bij hardloopschoenen absoluut niet belangrijk is. Onzin natuurlijk. Met Color Choice willen we dat veranderen en bieden we per model een maximale kleurkeuze.”

Vanaf dag één werkt All4running aan het veranderen van running retail. Om deze missie verder vorm te geven betrekt All4running sinds kort een geheel nieuw warehouse in Alkmaar.

Arantes Whittie, e-commerce manager bij All4running, licht toe: “We verdrievoudigen hiermee onze opslagcapaciteit, met bovendien nog een optie op extra ruimte zodra het nodig is. Met deze capaciteitsuitbreiding willen we enerzijds de basis van Color Choice versterken. Anderzijds bereiden we ons voor om met onze belangrijkste partners nog intensiever samen te werken en sneller te groeien.”

Meer dan 5000 hardloopschoenen. En slechts één exemplaar is de perfecte match

Bekijk alle hardloopschoenen