Skip to main content

De lancering van een nieuwe Asics DynaFlyte-hardloopschoen is een groot moment in de hardloopwereld. De originele Asics DynaFlyte was namelijk zeer populair en zag je veel terug in het hardlooplandschap. Nu is de Asics DynaFlyte 3 gelanceerd, het derde model in de Asics DynaFlyte-familie. All4running’s Violet, Asics-loper van het eerste uur, testte de snelle hardloopschoenen voor je uit.

Shop Asics DynaFlyte 3

De originele Asics DynaFlyte werd gelanceerd in 2016. De innovatieve hardloopschoenen waren de lichtste en meest veerkrachtige hardloopschoenen van Asics op dat moment. De schoenen bouwden een trouwe reeks volgelingen op en werden zeer populair onder neutrale lopers die op zoek waren naar een lichtgewichte, snelle schoen. De DynaFlyte is sindsdien vernieuwd en verbeterd. Wij testten wat er veranderd is in deze responsieve, snelle hardloopschoenen.

Asics DynaFlyte 3 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Adapt Mesh 2.0-bovenwerk
FlyteFoam Lyte
Vernieuwd ontwerp slijtzool

Adapt Mesh 2.0-bovenwerk

 

In de Asics DynaFlyte 2 was de grootste verandering te zien in het bovenwerk. Dit bovenwerk werd in dit model volledig aangepast naar een Adapt Mesh-bovenwerk. In de Asics DynaFlyte 3 is de Adapt Mesh-technologie vernieuwd en ontwikkeld naar de Adapt Mesh 2.0-technologie. Het materiaal in het bovenwerk is flexibel en tegelijkertijd ondersteunend. Ook is het zeer comfortabel en heeft het een hoog ademend vermogen. Zo zorgt het dat je voeten minder snel warm worden tijdens het hardlopen.

FlyteFoam Lyte

 

De grootste verandering in de DynaFlyte 3 is te zien in de tussenzool. Waar de originele DynaFlyte en de DynaFlyte 2 beschikte over een FlyteFoam-tussenzool, is deze in de DynaFlyte 3 vernieuwd naar een FlyteFoam Lyte-tussenzool. Dit innovatieve, responsieve materiaal laat je veel energie uit elke pas halen tijdens het hardlopen. FlyteFoam Lyte is nóg lichter dan het oorspronkelijke FlyteFoam-materiaal. Het nieuwe materiaal geeft meer veerkracht bij de tenen en maakt de schoenen zeer responsief.

Vernieuwd ontwerp slijtzool

 

De slijtzool van de DynaFlyte 3 heeft een nieuw ontwerp gekregen. De zool biedt nu volledig grondcontact, met rubber over de gehele lengte. Dit vernieuwde ontwerp komt in de plaats van het zichtbare Trusstic-systeem dat we zagen in de DynaFlyte 2. Zo kan je nóg effectiever afwikkelen op deze responsieve hardloopschoenen.

“Don’t run, fly”

Lichtgewicht en responsief, zo kan je de Asics DynaFlyte 3 het best omschrijven. De veerkrachtige hardloopschoenen zijn ideaal voor neutrale hardlopers die gaan voor snelheid.

Play Video

Bekijk introductie video

De Asics DynaFlyte 3 zal de DynaFlyte-lopers niet teleur stellen. De toevoeging van FlyteFoam Lyte maakt de schoenen nóg veerkrachtiger en lichter. Dit past perfect in het snelle, responsieve karakter van de hardloopschoenen. Het Adapt Mesh 2.0-bovenwerk is flexibel en ondersteunend en biedt een hoog ademend vermogen. En het vernieuwde ontwerp van de slijtzool biedt volledig grondcontact. De DynaFlyte 3 vormt een ideale toevoeging aan de DynaFlyte-familie en zal neutrale hardlopers die op zoek zijn naar een lichte en snelle schoen zeker aanspreken. Het lichte en veerkrachtige karakter geeft namelijk bijna het gevoel dat je vliegt tijdens het hardlopen!

Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam, Alkmaar of Den Haag! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Asics DynaFlyte 3 ook in onze webshop.

Technische specificaties
Asics DynaFlyte 2
Asics DynaFlyte 3
Gewicht
ca. 255 gram (heren US 9)
ca. 257 gram (heren US 9)
Type schoen
Neutrale hardloopschoen
Neutrale hardloopschoen
Categorie schoen
Allround hardloopschoenen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Asics DynaFlyte 3

Dames

Shop DynaFlyte 3 dames
Nieuw

Asics DynaFlyte 3

Heren

Shop DynaFlyte 3 heren
Zie ook

Asics schoenen

Overzicht
asics
Shop Asics schoenen