Skip to main content

De nieuwe Mizuno Wave Inspire 15 is ontworpen voor hardlopers met lichte overpronatie die een soepele en stevige hardloopschoen zoeken. De hardloopschoen van Mizuno is nog comfortabeler geworden dan zijn voorgangers. Daarnaast is hij geschikt voor de alledaagse trainingen en voor wedstrijden. De Mizuno Wave Inspire 15 is flink verbeterd. Daarom nemen we je in deze blog mee in de transformatie van de nieuwe Wave Inspire 15.

Shop Mizuno Wave Inspire 15 direct

De Wave Inspire 15 is dé schoen voor de licht overpronerende hardloper. De constructie van het bovenwerk is aangepakt en lichter gemaakt. Ook zijn de ademende eigenschappen verbeterd. De nieuwe hielkap omsluit je voet niet alleen beter, maar geeft je voet ook de bewegingsvrijheid die hij nodig heeft. Met een hoogteverschil van 12 mm van de hak naar de voorvoet is deze schoen zowel voor de hak- als voorvoetlander een prima keuze.

Mizuno Wave Inspire 15

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Ondersteunend bovenwerk
Mizuno’s unieke Wave Plate
X10 carbon-rubber

Stabiliteit

Het ondersteunende bovenwerk in de hardloopschoen is gemaakt van licht en ademend mesh-materiaal. Dat is ook nodig aangezien de schoen geschikt is voor hardlopers die graag veel kilometers maken. Tijdens het hardlopen zul je merken dat de voet stabiel blijft. Dit heeft te maken met de ondersteunende hielkap die de voet goed omsluit. Hardlopers die lang willen lopen willen over het algemeen geen zware schoenen dragen. De Mizuno Wave Inspire 15 is daarom zeer geschikt voor deze lopers omdat hij relatief licht is.

Wave Inspire 15
Mizuno Wave Inspire 15

Een lichtgewicht schoen

De tussenzool van deze hardloopschoen is niet veel veranderd in vergelijking met de Mizuno Wave Inspire 14. De dempingsystemen, U4ic en U4icX, zijn meegenomen uit de voorganger. Deze twee technologieën omsluiten Mizuno’s bekende Wave Plate voor een goede demping tijdens het hardlopen. Over de Wave Plate gesproken, de unieke structuur van de Wave Plate helpt bij overpronatie voor degenen die het nodig hebben. Het levert een responsief gevoel op waardoor de overgang van hiel naar teen optimaal wordt. Daarnaast maakt het de loopervaring zo soepel mogelijk en behoud je je kracht tijdens elke stap. Ondanks de diverse technologieën in de schoen is het Mizuno gelukt de Wave Inspire 15 als lichte schoen op de markt te brengen.

Klaar voor de start

De Mizuno Wave Inspre 15 beschikt over een X10 carbon-rubberen buitenzool aan de achterkant van de hak. Dit maakt de schoen duurzaam en zorgt voor goed contact met de grond. De voorvoet beschikt over een stukje rubber dat SmoothRide genoemd wordt. Het is niet zo sterk als het hiervoorgenoemde X10 carbon-rubber van de hak, maar het biedt nog steeds de ondersteuning die je bij de middenvoet nodig heeft. In de voorvoet van de zool zitten genoeg groeven om je klaar te maken voor elke afzet. Daarnaast kun je op de Mizuno Wave Inspire 15 genoeg snelheid maken tijdens het hardlopen.

Mizuno Wave Inpsire 15

Mizuno Wave Inspire 15

Ontdek Mizuno’s Wave technologie

Play Video

Speel video af

Heb jij tijdens het hardlopen lichte overpronatie en loop je graag veel kilometers? Dan is de Mizuno Wave Inspire 15 een zeer geschikte schoen voor jou. De schoen biedt voldoende ondersteuning en demping tijdens het lopen van lange afstanden. Het bovenwerk heeft een hoog ademend vermogen en daarnaast zorgt de Wave Plate voor een soepele loopervaring. De Mizuno Wave Inspire 15 kun je zowel als wedstrijdschoen als trainingsschoen dragen.

Nieuwsgierig geworden? Vanaf nu is de Mizuno Wave Inspire 15 verkrijgbaar in onze webshop en winkels. Je shopt hem hier. Heb je vragen? Neem dan gerust  contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
12 mm
Gewicht
ca. 290 gram (heren)
Type loper
Licht overpronerende loper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Mizuno Wave Inspire 15

Dames

Mizuno Wave Inspire 15
Shop Mizuno Wave Inspire 15
Nieuw

Mizuno Wave Inspire 15

Heren

Mizuno Wave Inspire 15
Shop Mizuno Wave Inspire 15
Zie ook

Alle hardloopschoenen

Overzicht

Mizuno
Shop Mizuno hardloopschoenen