Skip to main content

Ja dat lees je goed, de Nike Air Zoom Vomero 14 is uit. De nieuwste variant van de zeer populaire, neutrale hardloopschoen. Nike zet de Vomero-serie daarom ook vaak neer als de meest comfortabele Nike-schoen. Met nieuwe features maakt deze hardloopschoen zijn entree. Is het Nike gelukt om de vorige variant weer te verbeteren? Wij zochten het voor je uit!

Shop Nike Air Zoom Vomero 14

De Nike Air Zoom Vomero 14 voelt net zo zacht en soepel aan als dat hij eruitziet. Nike geeft aan dat ze met deze hardloopschoenen responsieve demping naar een hoger niveau hebben getild. De Zoom Air unit over de gehele lengte werkt goed samen met de Nike React demping. Hierdoor wordt een super verend en soepel gevoel gecreëerd. Ben jij net als wij nieuwsgierig wat deze vernieuwde versie nog meer in huis heeft? Lees dan gauw verder.

Nike Air Zoom Vomero 14 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Duurzamer bovenwerk met Dynamic Fit-technologie
Dual Density-tussenzool met Zoom Air unit over de gehele lengte van de schoen
Lichtgewicht slijtzool met stabiliserend Crash Rail Systeem

Een gestroomlijnd design

Het mesh-bovenwerk in de Nike Air Zoom Vomero 14 is duurzamer geworden ten opzichte van zijn voorganger, de Nike Air Zoom Vomero 13. Het gestroomlijnde design van de hardloopschoen voelt zachter aan en biedt veel meer comfort. Bovendien beschikt de schoen over Nike’s Dynamic Fit-technologie. Hierdoor wordt een persoonlijke pasvorm gecreëerd wat de mate van comfort vergroot. De bekende Flywire kabel maken het bovenwerk af. Ze omsluiten de voeten op comfortabele wijze en bieden veel stabiliteit.

Nike Air Zoom Vomero 14
Nike Air Zoom Vomero 14

Reageert direct

Ook vernieuwd in de Nike Air Zoom Vomero 14 is de Dual Density-tussenzool. Deze zool bevat een Zoom Air unit over de gehele lengte van de schoen. Hierdoor ervaar je nog meer demping tijdens het hardlopen. Daarnaast zorgt deze feature voor een soepele afwikkeling van de voeten bij elke stap van je run. De Nike React-technologie maakt de hardloopschoen zeer veerkrachtig en responsief. Dit materiaal reageert namelijk op de schoen door direct terug te veren.

Lichtgewicht slijtzool met stabiliserend Crash Rail Systeem

De slijtzool zal voor de Vomero-loper bekend aanvoelen. De lichtgewicht slijtzool heeft in de Vomero 12 al een flinke update gekregen. De slijtzool in de Nike Air Zoom Vomero 14 biedt optimale tractie en duurzaamheid. Het zorgt voor een felle afzet. Het Crash Rail System aan de onderzijde van de schoen zorgt ervoor dat je soepel af kunt wikkelen en vangt de druk op tijdens het hardlopen. Dit Nike systeem bestaat uit twee rubberen strippen gedeeld door een flex-groef om een ​​bredere voetafdruk te creëren. Hierdoor wordt de voet gestabiliseerd in elke fase van afwikkeling.

Nike Air Zoom Vomero 14

Een doorbraak in responsiviteit

Shop Nike Air Zoom Vomero 14

Vertrouwde Vomero-lopers zullen blij zijn met deze hardloopschoen. Nike heeft de voorganger wederom weten te overtreffen. Daarbij komt dat ze door de combinatie van de features de responsieve demping wel degelijk naar hoger niveau hebben getild. Visueel gezien heeft Nike de Vomero hardloopschoen ook een grote makeover gegeven. Wil jij een neutrale hardloopschoen met optimaal comfort, nog meer demping, tractie en dus maximale responsiviteit? Dan is de lichtgewicht Nike Air Zoom Vomero 14 een goed keuze voor jou. Wij kunnen niet wachten om hem te testen.

Nieuwsgierig geworden? De Nike Air Zoom Vomero 14 is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop en winkels. Kom zeker eens langs in één van onze winkels of maak een afspraak om de nieuwe Nike Air Zoom Vomero 14 uit te proberen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 283 gram (heren US 9)
Type loper
Neutrale hardlopers
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Nike Air Zoom Vomero 14

Dames

Nike Air Zoom Vomero 14
Shop Nike Air Zoom Vomero 14
Nieuw

Nike Air Zoom Vomero 14

Heren

Nike Air Zoom Vomero 14
Shop Nike Air Zoom Vomero 14
Zie ook

Alle Nike schoenen

Overzicht

Logo Nike
Shop Nike hardloopschoenen