Skip to main content

De Nike Zoom Rival M 9 zijn ontworpen als de meest veelzijdige track spike voor verschillende evenementen. Spikes zijn lichtgewicht trainings- of wedstrijdschoenen met puntjes die ‘spikes’ worden genoemd. De opvolger van de M 8 is nu te koop in ons assortiment. Wij zochten voor jou uit wat er vernieuwd is in deze versie van dit model hardloopschoenen.

Shop Nike Zoom Rival M 9 direct

Hardloopschoenen met spikes bieden grip op de baan of tijdens het veldlopen. Spikes dwingen je eigenlijk om op je voorvoet te lopen. Hierdoor wordt je grondcontact korter en dit zal je snelheid bevorderen. Er zijn spikes voor verschillende soorten afstanden. Zo zijn er spikes voor sprinters, voor middellange afstandslopers en spikes voor alle afstanden. In die laatste categorie behoort de Nike Zoom Rive M 9.

Nike Zoom Rival M 9 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Nike Zoom Rival M 9
Mesh-bovenwerk
Stevig rubber met horizontaal grippatroon
Spikeplaatje loopt onder de voetholte

Past als een sok

We behandelen de Nike Zoom Rival M 9 van boven naar beneden. Daarmee beginnen we bij de top. Het bovenwerk van de hardloopschoenen is gemaakt van mesh. Hierdoor is de Nike Zoom Rival M 9 een lichte schoen die genoeg ventilatie biedt. De overlays in het bovenwerk zorgen voor de duurzaamheid van de schoen. Deze hardloopschoenen beschikken over een binnenschoen met een 3/4-lengte. De binnenschoen heeft geen lagen waardoor hij extra licht is en past als een sok om je voeten.

Nike Zoom Rival M 9
Nike Zoom Rival M 9

Het draait allemaal om grip

Vervolgens hebben we de onderkant van de hardloopschoenen. Op de hak van de Nike Zoom Rival M 9 is stevig rubber geplaatst met een horizontaal grippatroon. Dit patroon verzorgt uitstekende grip tijdens het lopen en helpt ook bij de duurzaamheid van de schoenen. Als laatste hebben we nog het spikeplaatje. Deze loopt onder de voetholte. Hierdoor wordt responsiviteit gecreëerd en ondersteuning van de middenvoet.

“Veelzijdigheid voor ongeëvenaarde prestaties.”

Shop Nike Zoom Rival M 9

Het is belangrijk om te melden dat je op hardloopschoenen met spikes anders loopt dan op reguliere hardloopschoenen. Wanneer je op spikes wil gaan lopen, moet je dit opbouwen om blessures te voorkomen. Heb je vragen over hardloopschoenen met spikes? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden? De Nike Zoom Rival M 9 is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop en winkels. Kom zeker eens langs in één van onze winkels of maak een afspraak om de nieuwe Nike Zoom Rival M 9 uit te proberen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
-
Gewicht
ca. 171 gram
Type loper
Neutrale hardlopers
Type schoen
Hardloopschoenen met spikes
Shop nu

Nike Zoom Rival M 9

Dames

Nike Zoom Rival M 9
Shop Nike Zoom Rival M 9
Shop nu

Nike Zoom Rival M 9

Unisex

Shop Nike Zoom Rival M 9
Zie ook

Alle Nike schoenen

Overzicht

Logo Nike
Shop Nike hardloopschoenen