Skip to main content

De New Balance Fresh Foam Hierro v4 trailschoen is ontworpen om op iedere ondergrond in alle weersomstandigheden te kunnen hardlopen. New Balance heeft nog meer comfort en duurzaamheid toegepast in deze nieuwe versie van de Fresh Foam Hierro-serie. Deze neutrale trailschoen voelt volgens de kenner als “een wetsuit om je voeten”. Wij zochten voor je uit wat deze trailschoen zo comfortabel en stevig maakt.

Shop nu de New Balance Fresh Foam Hierro v4

De New Balance Fresh Foam Hierro v4 is de opvolger van de technologisch ontwikkelde v3. Toch konden ze bij New Balance nog een paar verbeterpunten ontdekken om het meeste uit trails te halen.

New Balance Fresh Foam Hierro v4

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

New Balance Fresh Foam Hierro v4
Debris free bootie
Fresh Foam tussenzool
Vibram Megagrip slijtzool

Debris free running

Het bovenwerk van de New Balance Fresh Foam Hierro v4 is ontworpen voor optimaal comfort. Om het teenstuk is mesh verwerkt voor een hoog ademend vermogen en het naadloze binnenwerk voorkomt irritatie. Daarnaast sluit de schoen als een sok om je enkel door middel van de “debris free bootie”. Vuil en grind krijgen geen kans om je schoen binnen te dringen.

New Balance Fresh Foam Hierro v4
New Balance Fresh Foam Hierro v4

Trails lopen op wolken

Ook bij deze trailschoenen heeft New Balance gekozen om de Fresh Foam technologie te laten terugkomen. Deze technologie zorgt voor een zacht en koel voelende tussenzool zonder de schoenen te verzwaren. De Fresh Foam maakt de schoen verrassend licht en geschikt voor lopers die meer demping prettig vinden.

Vibram Megagrip

De Vibram Megagrip slijtzool heeft noppen op precies de juiste plekken. Het patroon in de zool bestaat uit noppen in de vorm van zeshoeken in verschillende groottes. Hierbij zit genoeg ruimte tussen de noppen zodat je iedere ondergrond kunt trotseren. Ook zorgt de slijtzool ervoor dat je genoeg grip houdt in verschillende afzetrichtingen. De zool is duurzaam en ontworpen om de impact van trailrunning aan te kunnen.

New Balance Fresh Foam Hierro v4

Verleg je grenzen op iedere ondergrond.

Waar je trails je ook brengen, de New Balance Fresh Foam Hierro v4 is de ideale schoen voor trailruns.

De New Balance Fresh Foam Hierro v4 is een waardige opvolger van de v3. Bij de v3 zijn destijds het bovenwerk en de offset verbeterd om de efficiëntie tijdens het lopen te verhogen. Bij de v4 komt er een verhoogd ademend vermogen en nog betere pasvorm bij.

Naast alle genoemde technische aspecten is de New Balance Hierro v4 er qua uiterlijk ook op vooruit gegaan. De grof ogende schoen is ingeruild voor modieuzere kleuren en een subtielere overgang naar de zool. Uiteraard heeft New Balance dit zo ontworpen dat het niet ten koste gaat van het comfort en de stabiliteit.

Vanaf februari 2019 is de nieuwe New Balance Fresh Foam Hierro v4 te vinden in ons assortiment. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 324 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Trailschoenen
Shop nu

New Balance Fresh Foam Hierro v4

Dames

New Balance Fresh Foam Hierro v4
Shop New Balance Fresh Foam Hierro v4
Shop nu

New Balance Fresh Foam Hierro v4

Heren

New Balance Fresh Foam Hierro v4
Shop New Balance Fresh Foam Hierro v4
Zie ook

Alle
trail-
schoenen

Overzicht

New Balance Logo
Shop alle trailschoenen