Skip to main content

De Wave Sky 3 is het nieuwste model van Mizuno. Het van oorsprong Japanse merk werkt aan constante verbetering in zijn hardloopschoenen. Dit doen ze door wetenschap te combineren met ervaring.  Zowel de technologieën als het design worden keer op keer aangepast zonder concessies te doen in de functionaliteit. In de Wave Sky 3 zijn geheel nieuwe technologieën toegepast. Is deze lichte schoen iets voor jou? In deze blog vertellen wij je er alles over.

Shop de Mizuno Wave Sky 3

Mizuno Wave Sky 3 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Mizuno Wave Sky 3
AeroHug mesh
X-POP
Foam Wave

Your feet deserve a hug

De Mizuno Wave Sky 3 heeft een bovenwerk wat gemaakt is om naar je voet te vormen. De dunne AeroHug stof wikkelt zich om je wreef waardoor je schoen goed blijft zitten zonder heel strak aan te voelen. Daarnaast is het bovenwerk zo geweven dat de schoen goed ademt en daardoor je voeten koel blijven. Het ontwerp van de hak zorgt ervoor dat je hiel goed gefixeerd blijft. Het hielstuk van de hardloopschoen werkt samen met de slijtzool voor goede grip en stabiliteit.

Mizuno Wave Sky 3
Mizuno Wave Sky 3

Zachte landing

Om de kwaliteit van de schoenen van Mizuno naar een nog hoger niveau te tillen, hebben ze een nieuwe tussenzool ontwikkeld. Deze tussenzool is gemaakt van X-POP. Een geheel nieuw materiaal met meer demping en een verbeterde duurzaamheid. Door de extra demping en energie teruggave die uit de tussenzool komt, voelt het alsof je zweeft. Mizuno: “This material offers you a running experience with superior comfort that you’ve never felt before.”

Nieuwe Wave

De Wave Sky 3 heeft in tegenstelling tot de vorige Wave Sky schoen, geen Wave-plaat meer in de zool verwerkt. Dit is een grote stap voor het merk aangezien de Wave-plaat echt iconisch is geworden voor deze hardloopschoenen.
Mizuno heeft een volledig nieuwe zool met nieuwe opbouw ontwikkeld. Ze noemen deze de Foam Wave technologie. De zool is opgebouwd uit twee delen met ieder een eigen stijfheid. Hierdoor staat de Foam Wave technologie in zijn geheel voor ultieme demping zonder stabiliteit te verliezen.

Mizuno Wave Sky 3

#ReachBeyond

Mizuno heeft bij de Wave Sky 3 het lab ingezet om zijn schoenen weer te verbeteren. Dit is uitvoerig getest door duurlopers en ontwikkeld tot een nieuwe technologie. Dit heeft geresulteerd in verbeterde demping en een comfortabel gevoel. Wederom heeft Mizuno er alles aan gedaan om te innoveren.  Met deze hardloopschoen voelt het alsof je zweeft.

De Wave Sky 3 is gemaakt voor de allround hardloper en voor de dagelijkse run. De schoen helpt je je grenzen te verleggen door de hoge energieteruggave en door de demping kun je iedere training en wedstrijd aan. Verbeter jij je PR met Mizuno?

De Wave Sky 3 voor heren en dames is nu beschikbaar in de webshop en in onze winkels. Voor meer vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 320 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale hardlopers
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Mizuno Wave Sky 3

Dames

Shop Mizuno Wave Sky 3
Nieuw

Mizuno Wave Sky 3

Heren

Shop Mizuno Wave Sky 3
Zie ook

Alle Mizuno schoenen

Overzicht

Mizuno
Shop Mizuno hardloopschoenen