Skip to main content

De Mad River TR is de nieuwste trailschoen van Saucony. Dit merk is onder veel hardlopers favoriet voor haar comfortabele schoenen. Voor deze trailschoen heeft Saucony de best bestaande technologieën uit de kast getrokken en gecombineerd met de nieuwste innovatie op het gebied van het personaliseren van je schoen. Verslind jij straks alle trails op de Mad River TR? In deze blog kom je erachter.

Shop nu de Saucony Mad River TR

Saucony Mad River TR in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model trailschoenen

Saucony Mad River TR
Dubbel vetersysteem
EVERUN en PWERFOAM
Aanpasbare slijtzool

Het betere veterwerk

Het bovenwerk van de Saucony Mad River TR is ademend, comfortabel en toch stevig genoeg om alle trails aan te kunnen. Voor iedere hardloopschoen is het belangrijk dat het bovenwerk goed past om wrijving en irritatie te voorkomen. Saucony heeft daar het een simpele maar zeer slimme oplossing voor gevonden. Je kunt de schoenen namelijk op twee manieren veteren. Je kunt kiezen tussen de lusjes of de oogjes om je veter mee vast te zetten. Hierbij komt nog dat de tong en het hielstuk van de schoen uit één stuk gemaakt zijn zodat je enkel omsloten wordt alsof je een sok draagt. Er is alles aan gedaan om de schoen naar je voet te laten vormen.

Saucony Mad River TR
Saucony Mad River TR

Don’t change a winning team

De Saucony Mad River TR heeft een tussenzool welke bekend is bij fans van het merk. In deze trailschoen wordt ook de combinatie van EVERUN en PWRFOAM gebruikt. Dit materiaal zorgt voor een goede demping en een hoge responsiviteit. Daarnaast is dit materiaal lekker dik maar niet zwaar en is het ook nog duurzaam. Deze tussenzool zorgt samen met de Crystal Rubber slijtzool voor hogere energieteruggave en goede grip.

Jouw wensen voorop

De slijtzool is een belangrijk onderdeel van een trailschoen. Je wilt tenslotte alle soorten ondergrond in alle weersomstandigheden kunnen trotseren. Saucony heeft hiervoor de aanpasbare slijtzool bedacht. Ze hebben de belangrijke plekken gemarkeerd waar je bijvoorbeeld een gaatje in kunt boren voor extra vochtafvoer of een spike op kunt plaatsen zodat je nog meer grip hebt. Er staat zelfs bij welke maat boor je kunt gebruiken.
Tip van de kenner: doe dit niet terwijl je de schoenen nog aanhebt.

Saucony Mad River TR

Built to be modified.

We kunnen niet anders zeggen dan dat deze schoen aan veel wensen voldoet. Dit komt met name omdat je de schoen helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Saucony helpt je zelfs een handje door te markeren waar je de schoen kunt aanpassen. Met de Mad River TR heb je alle belangrijke punten voor een goede trailschoen afgevinkt. Goede demping, pasvorm en grip staan voorop.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Saucony Mad River TR shop je hier in onze webshop. Wil je de schoenen liever eerst even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels. Voor vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
4 mm
Gewicht
ca. 309 gram (heren US size 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Trailschoen
Nieuw

Saucony Mad River TR

Dames

Saucony Mad River TR
Shop Saucony Mad River TR
Nieuw

Saucony Mad River TR

Heren

Saucony Mad River TR
Shop Saucony Mad River TR
Zie ook

Alle hardloop
schoenen

Overzicht

Saucony
Shop alle Saucony schoenen