Skip to main content

De nieuwe editie van HOKA’s Clifton is de HOKA ONE ONE Clifton 6. Deze neutrale hardloopschoenen hebben enkele updates gekregen. Net zoals al haar voorgangers is de Clifton 6 ontworpen voor je dagelijkse training en runs. De schoenen bieden veel comfort en een zachte loopervaring. All4running legde het model onder de loep.

Shop HOKA ONE ONE Clifton 6 direct

De bekroonde HOKA ONE ONE Clifton is terug. Door de jaren heen werd het populaire model steeds iets zwaarder. De nieuwe Clifton 6 doet in gewicht juist weer een stapje terug. De hardloopschoenen zijn, als we naar het heren model kijken, namelijk van ca. 266 gram naar ca. 255 gram gegaan.

HOKA ONE ONE Clifton 6 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

HOKA ONE ONE Clifton 6
Engineered Mesh bovenwerk
Verlaagde hielkap
EVA tussenzool over de hele lengte
Flexibelere en duurzamere slijtzool

Hoger comfort

Het vernieuwde bovenwerk van de HOKA ONE ONE Clifton 6 bestaat uit Engineered Mesh-materiaal. Dit materiaal is wat zachter dan dat van de Clifton 5 en biedt een betere omsluiting van de voeten. Doordat het materiaal een hoog ademend vermogen heeft, houdt het de voeten droog en comfortabel tijdens het hardlopen. In het bovenwerk is een versteviging aangebracht bij de middenvoet. Hierdoor krijg je een verhoogd lockdown gevoel. De hielkap daarentegen is een klein beetje verlaagd voor een comfortabelere fit.

HOKA ONE ONE Clifton 6
HOKA ONE ONE Clifton 6

Een zachte en soepele run

De tussenzool van de Clifton 6 is ook een stuk zachter geworden. De tussenzool bestaat nog steeds uit EVA-dempingsmateriaal over de gehele lengte, maar de geometrie in de tussenzool is zodanig aangepast dat de schoenen zachter aanvoelen. Tijdens het hardlopen merk je dat de overgang soepel zal verlopen. Dit komt door de Meta-Rocker technologie. Deze zogenaamde ‘wielen voor je voeten’ combineert een laag hiel-teenstuk met de unieke tussenzolen om de normale loopcyclus van een hardloper aan te vullen. Je wordt als het ware vooruit gestuwd.

Langer genieten van je Clifton 6

De kleine veranderingen zijn ook terug te vinden in de slijtzool van de HOKA ONE ONE Clifton 6. Zo is de slijtzool een stuk flexibeler geworden dan de voorganger en biedt de slijtzool meer duurzaamheid. De hardloopschoenen gaan daardoor langer mee. Ook zijn er kleine veranderingen te zien in het flex-groefsysteem. In positieve zin, want dit bevordert alleen maar de flexibiliteit en de duurzaamheid van de hardloopschoenen.

HOKA ONE ONE Clifton 6

“Chase your amazing”

Everyone’s chasing something. What are you chasing? #timetofly

Play Video

Ontdek

De HOKA ONE ONE Clifton 6 is een zachte en lichte hardloopschoen voor je dagelijkse trainingen. De schoenen bieden een hoge mate van demping en is geschikt voor allerlei soorten afstanden. Van lange, tot middellange tot en met de korte rondjes door de wijk, de HOKA ONE ONE Clifton 6 is je beste vriend. Het model is overigens gemaakt voor lopers met een neutraal looppatroon.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe HOKA ONE ONE Clifton 6 vind je hier in onze webshop. Wil je hem liever eerst even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
5 mm
Gewicht
ca. 255 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

HOKA ONE ONE Clifton 6

Dames

Hoka One One Clifton 6
Shop dames
Nieuw

HOKA ONE ONE Clifton 6

Heren

Hoka One One Clifton 6
Shop heren
Zie ook

Alle hardloop
schoenen

Overzicht

HOKA ONE ONE mach 3
Shop alle HOKA ONE ONE schoenen