Skip to main content

De Brooks Ghost 12 is gelanceerd. Een echte klassieker in de Brooks collectie voor neutrale lopers. Steeds meer lopers kiezen voor de Brooks Ghost als hun allround model hardloopschoenen. Dat maakt des te meer mensen nieuwsgierig naar de nieuwste uitvoering van dit model. Wij gingen op onderzoek uit en plozen voor je uit wat er nieuw is in de Brooks Ghost 12.

Shop Brooks Ghost 12

De Brooks Ghost is een goede keuze voor veel neutrale lopers. Want het maakt niet uit of je een beginnende loper bent of een gevorderde loper. En het maakt ook niet uit of je gaat voor lange of korte afstanden. De Brooks Ghost voelt snel vertrouwd aan. De twaalfde versie van deze hardloopschoenen heeft voornamelijk in het bovenwerk een update gekregen.

Brooks Ghost 12 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Brooks Ghost 12
Ademend Mesh bovenwerk
Extra versteviging door overlays
Nieuwe Amplifoam demping
Vertrouwde Gel formule

3D Fit Print

Zoals hierboven al gemeld is, zit de grootste update van de Brooks Ghost 12 in het bovenwerk. Het bovenwerk is wat minder dik dan die van de voorganger, waardoor het een hoger ademend vermogen biedt. In plaats van het zware Mesh-materiaal is er gekozen voor een lichter Mesh-materiaal met 3D Fit Print. Deze variant zorgt voor een meer gerichte en evenredige omsluiting van de voeten. Daarnaast is het bovenwerk ook flexibeler geworden, waardoor het zich meer naar de voet vormt.

Brooks Ghost 12
Brooks Ghost 12

Left foot ‘ooh’,

right foot ‘ahh’

In de tussenzool van de Ghost 12 zit het DNA LOFT verwerkt. Dit is een fijne mix van EVA-schuim, rubber en lucht. De impact die op de weg terecht komt wordt verspreid over de zool. Hierdoor ervaar je een comfortabele run zonder in te leveren op responsiviteit en duurzaamheid. Het DNA LOFT materiaal werkt samen met het bekende BioMoGo materiaal. BioMoGo zorgt voor langdurige demping in een milieuvriendelijk pakketje.

Crash!

Het hielstuk van de Brooks Ghost 12 zorgt ervoor dat de voeten op zijn plaats blijven tijdens het hardlopen. De Segmented Crash Pad, die we ook in de voorganger zagen, is weer van de partij. De Pad draagt bij aan de schokabsorptie en stimuleert een soepele en natuurlijke afwikkeling. De slijtzool van de neutrale hardloopschoenen is gemaakt van duurzaam rubber. Hierdoor heb je optimale grip tijdens het hardlopen en kun je lang van je Ghost’s genieten.

Brooks Ghost 12

“The perfect mix of comfort and performance that you’ll fall in love with, fast”

De Brooks Ghost 12 is onderdeel van de Cushion collectie van het merk. Hardloopschoenen als de Adrenaline GTS, Glycerin en Revel horen ook in de collectie thuis. Alle hardloopschoenen uit de collectie halen de impact die op de weg terecht komt weg. Vervolgens wordt het verspreid over de zool waardoor elke stap zacht en comfortabel aanvoelt.

Fans van de Brooks Ghost 11 zullen ook zeker blij zijn met de nieuwste editie. De ‘key features’ zijn namelijk hetzelfde gebleven. Alleen hier en daar wat verbeterd. Mocht je de Ghost voor het eerst aantrekken kan het aanvoelen alsof je een beetje naar voren valt. Maar tijdens het hardlopen zul je hier niks van merken. Aldus de testers.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt de Brooks Ghost 12 vanaf heden vinden in onze webshop. Je shopt het hier. Wil je het nieuwe model van Brooks eerst even passen? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
12 mm
Gewicht
ca. 294.8 gram (US size 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Brooks Ghost 12

Dames

Brooks Ghost 12
Shop dames
Nieuw

Brooks Ghost 12

Heren

Brooks Ghost 12
Shop heren
Zie ook

Alle
schoenen

Overzicht

Brooks Logo
Shop alle Brooks schoenen