Skip to main content

Welkom Brooks Revel 3. De Revel hardloopschoenen zijn inmiddels betrouwbare schoenen geworden voor de lopers. Met een hoog comfort en een veelzijdig design is Brooks terecht een van de favorieten bij hardlopers. De Revel 3 heeft kleine veranderingen in de schoenen en die beschrijven wij in deze blog. Maar één ding kunnen wij alvast verklappen: de schoen is even comfortabel als zijn twee voorgangers.

Shop Brooks Revel 3

Het is bekend dat het comfort van de Revel 3 hoog is, omdat Brooks de focus legt op het behouden van de zachtheid van de hardloopschoenen. De schoen is gevuld met een zacht DNA Loft-schuim materiaal om schokken optimaal te dempen en hiermee het presteren te bevorderen.

Brooks Revel 3 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Brooks-Revel-3
DNA Loft schuim
Duurzame slijtzool
BioMoGo DNA tussenzool
Chiquer flat-knit look

Een veelzijdig design

Een verandering ten opzichte van de Brooks Revel 2 is de look and feel. Er is meer aandacht besteed aan het platte bovenwerk design. De bovenkant van de schoenen bestaat uit Mesh geweven materiaal en dit heeft twee functies. Meer flexibiliteit en een groter ademend vermogen in vergelijking met de Revel 2. De tussenzool past zich moeiteloos aan naar je manier van lopen, gewicht en snelheid. De Revel 3 beschikt over optimale bescherming en demping tijdens het hardlopen wat nodig is om nog beter te presteren.

Brooks Revel 3
Brooks Revel 3

Zachtere zool, betere prestaties

Verandering zit in de kleine details. Voor Brooks Revel 3 is dit detail de demping van de schoen. De loper ervaart een nog zachtere ervaring in vergelijking met de Revel 2. Het DNA Loft schuim bevat een schokdempend materiaal om de hardloper zoveel mogelijk te ondersteunen. De BioMoGo DNA-tussenzool uit de Revel 2 zien we wederom terug in de Revel 3.

Voldoende grip

De schokken worden opgevangen door Loft Schuim. Onder het schuim bevindt zich een Segmented Crash Pad dat controle houdt over de impact van de landing. De Segmented Crash Pad zorgt ook voor een soepele overgang van hiel tot je tenen. De Revel 3 heeft een gereduceerde offset van 8mm en dit maakt de hardloopschoenen responsiever. De slijtzool van de Revel 3 biedt voldoende grip tijdens het lopen in normale of regenachtige omstandigheden.

Brooks Revel 3

Stijlvol landen

De Segmented Crash Pad technologie heeft geïntegreerde schokdempers die zorgen voor maximale efficiëntie bij de landing. Door deze technologie wordt je afzet responsiever en gaat je volgende stap nog effectiever.

De grootste aanpassing met haar voorganger zit hem in het bovenwerk design. Brooks heeft meer aandacht besteed om de schoen veelzijdiger te maken, zonder hierbij afbreuk te doen aan de prestaties van de schoen. Voor de neutrale hardloper met een voorkeur voor een zachte schoen is de Revel 3 een perfecte keuze. Het schuim zorgt namelijk voor voldoende demping tijdens het hardlopen.

Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwe Brooks Revel 3 hier in onze webshop. Wil je de schoenen liever eerst even passen? Maak dan gerust een afspraak in één van onze winkels. Voor meer vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 249 gram (US maat 9 Heren)
Type loper
Neutrale hardlopers
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Brooks Revel 3

Dames

Brooks Revel 3
Shop Brooks Revel 3
Nieuw

Brooks Revel 3

Heren

Shop Brooks Revel 3
Zie ook

Alle Brooks schoenen

Overzicht

Brooks Logo
Shop Brooks schoenen