Skip to main content

Introducing the New Balance Fresh Foam Vongo v4. Het is een mond vol maar New Balance heeft het voor elkaar om zijn populaire antipronatieschoenen nog beter te maken. Met de vierde versie van de Fresh Foam Vongo tilt New Balance de demping en het comfort naar een hoger niveau. Ben jij een overpronerende hardloper? Misschien zijn deze schoenen wel iets voor jou.

Shop hier de New Balance Fresh Foam Vongo v4

De Fresh Foam Vongo v3 is erg populair bij veel hardlopers. Aangezien 50% van de mannelijke en 80% van de vrouwelijke hardlopers overproneren en een correctie in de schoenen nodig hebben, is het niet gek dat New Balance hier op inspeelt met een nieuwe versie van deze comfortabele hardloopschoenen.

New Balance Fresh Foam Vongo v4 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

New Balance Fresh Foam Vongo v4
Geometrische slijtzool
Mesh Bovenwerk
Fresh Foam

Geometrie tegen overpronatie

De Fresh Foam Vongo v4 heeft met 4 mm een lage offset voor antipronatieschoenen en er zit geen blok in de tussenzool. New Balance maakt de correctie mogelijk vanuit de slijtzool met de “blown rubber” laag. Er zit een diepe groef in de gehele onderkant die de druk op je voet verdeelt en de afwikkeling begeleidt. Dit alles, samen met de geometrische opbouw van de zool en de asymmetrische Ndurance hak, zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens het hardlopen en een duurzame slijtzool.

New Balance Fresh Foam Vongo v4
New Balance Fresh Foam Vongo v4

Never change a winning foam

In de Vongo v4 wordt ook weer het bekende Fresh Foam van New Balance gebruikt. Dit lichtgewicht schuim is verwerkt in de tussenzool van veel bekende New Balance hardloopschoenen. Dit materiaal zorgt voor optimale demping en comfort. Bij de Fresh Foam Vongo v4 is het materiaal over de gehele tussenzool gebruikt. Het is weer lopen op wolkjes met New Balance.

Minder plastic, meer adem

Van alle onderdelen in de New Balance Fresh Foam Vongo v4 is het bovenwerk het meest veranderd. Het engineered mesh op de midden- en voorvoet zorgen voor een goede omsluiting van je voet. Irritatie wordt voorkomen door het naadloze design. De Vongo v3 heeft plastic verstevigingen op het mesh bevestigd. Dit is bij versie 4 weggelaten voor een hoger ademend vermogen en een compactere pasvorm. Een andere belangrijke vernieuwing is de kraag om de enkel. De kraag sluit aan als een sok voor nog meer comfort.

New Balance Fresh Foam Vongo v4

Fresh Foam for the win

New Balance heeft voert de Fresh Foam technologie in steeds meer hardloopschoenen door. Het merk maakt daarom bij iedere nieuwe editie hardloopschoenen enorme sprongen in het comfort en de demping zonder de schoenen te verzwaren.

Een nieuw, stijlvol bovenwerk gecombineerd met de succesvolle technologieën waar New Balance al over beschikt. Zo kan de Fresh Foam Vongo v4 het beste in het kort worden omschreven. New Balance heeft er alles aan gedaan om zijn populaire antipronatieschoen nog beter te maken. Deze schoen is een perfecte keuze voor hardlopers die overproneren, veel demping en een lichte schoen wensen.

Nieuwsgierig geworden? De New Balance Fresh Foam v4 is nu verkrijgbaar in onze webshop. Wil je ze liever eerst proberen? Kom dan langs in één van onze winkels. Voor vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
4 mm
Gewicht
ca. 305 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Overpronerende hardlopers
Type schoen
All-round hardloopschoenen
Nieuw

New Balance Fresh Foam Vongo v4

Dames

New Balance Fresh Foam Vongo v4
Shop Fresh Foam Vongo v4
Nieuw

New Balance Fresh Foam Vongo v4

Heren

Hardloopschoenen
Shop Fresh Foam Vongo v4
Zie ook

Alle New Balance schoenen

Overzicht

New Balance Logo
Shop New Balance hardloopschoenen