Skip to main content

De ASICS Gel Kayano 27 komt er aan. De Kayano is de stabiele vriend van een hardloper. Na nummer 26 is het alweer tijd voor #27. De Kayano 27 is soepeler en zachter dan ooit tevoren. Daarnaast heeft model nummer 27 technologische verschillen tussen de dames- en herenschoenen. In deze blog lees je wat er veranderd is aan het legendarische model, de Gel Kayano, voor overpronerende lopers.

Shop nu de ASICS Gel Kayano 27

De ASICS Gel Kayano staat bekend om zijn comfort en stabiliteit. Met een comfort niveau van luxe klasse is een lange afstand of een marathon goed te trotseren. Met wat veranderingen in de technologische kant van de schoenen, wordt er met de Gel Kayano 27 naar nog meer luxe gestreefd.

ASICS Gel Kayano 27 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

ASICS Gel Kayano 27
FlyteFoam-tussenzool
Vernieuwd bovenwerk met Adaptive Fit
FlyteFoam Propel-tussenzool
Gender specific Space Trusstic

Gender specifiek

De ASICS Gel Kayano 27 is voorzien van Space Trusstic. Deze technologie is voor dames anders dan voor heren. Dit houdt in dat de damesschoenen zachter zijn dan die van de heren. De herenschoenen zijn stijver bij de torsie-bewegingen, dit wordt ook wel de rotatiestijfheid van de hardloopschoenen genoemd. Mannen zijn wat zwaarder van gewicht dan vrouwen en hebben meer ondersteuning nodig bij de torsie-bewegingen. Naast het gender specifieke Space Trusstic is de offset 3 mm hoger voor dames dan voor heren. Dit is gedaan omdat vrouwen een andere afwikkeling hebben dan mannen.

ASICS Gel Kayano 27
ASICS Gel Kayano 27

Soepeler en zachter dan #26

De vernieuwde FlyteFoam-tussenzool biedt meer demping in de hak. Daarbij is het FlyteFoam Propel dempingsmateriaal toegevoegd. Dit dempingsmateriaal is reactiever en helpt je tijdens de laatste loodjes van de afwikkeling. De combinatie van die twee tussenzolen maakt dat de afwikkeling soepeler en zachter verloopt. Om de Gel Kayano wel nog stabiel te houden, is er gekozen voor het gouden duo van het Trusstic System en de Dynamic DuoMax. Dit duo zorgt voor een stabiele afwikkeling van je voeten tijdens het hardlopen.

Voor de lange afstanden

Om een lange afstand te lopen moeten schoenen comfortabel zitten en voldoende demping leveren. We zijn er nu wel over uit dat de Kayano 27 voldoende demping levert. Daarbij zijn de schoenen gender specifiek om de schoenen nog persoonlijker te maken. Dan mag het stukje luxe niet vergeten worden. Het Jacquard Mesh-bovenwerk heeft een update gekregen. Deze update zorgt ervoor dat je voeten koel blijven tijdens het lopen. Om hier nog iets extra’s aan toe te voegen heeft #27 ook een Adaptive Fit-bovenwerk. Een bovenwerk wat minimale wrijving geeft en een omsluitende pasvorm biedt.

ASICS Gel Kayano 27

Betrouwbare ondersteuning waardoor je nooit opgeeft

De ASICS Gel Kayano 27 is soepeler en zachter dan zijn voorganger, maar biedt de beloofde stabiliteit.

Shop hier de ASICS Gel Kayano 27
Technische specificaties
Heren
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 315 gram (US 9)
Type loper
Overpronerende loper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Technische specificaties
Dames
Offset
13 mm
Gewicht
ca. 250 gram (US 8)
Type loper
Overpronerende loper
Type schoen
Allround hardloopschoenen

De ASICS Gel Kayano 27 is weer een stap verder om luxe en stabiliteit te bieden. Gender specifiek, een combinatie van dempingsmaterialen, het gouden duo voor stabiliteit en een nog ademender bovenwerk. Dat zijn de aspecten van de nieuwe ASICS Gel Kayano. De hardloopschoen voor overpronerende lopers die een lange afstand willen lopen.

Nieuwsgierig geworden? De ASICS Gel Kayano 27 is nu beschikbaar in onze webshop en winkels. Heb je vragen over dit model? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

ASICS Gel Kayano 27
Shop nu

Asics Gel
Kayano 27

Heren

ASICS Gel Kayano 27
Shop ASICS Gel Kayano 27
Shop nu

Asics Gel
Kayano 27

Dames

ASICS Gel Kayano 27
Shop ASICS Gel Kayano 27
Zie ook

Alle Asics
schoenen

Overzicht

ASICS logo
Shop ASICS-schoenen