Skip to main content

De adidas Supernova is de nieuwe all-rounder van het befaamde Duitse sportmerk. Wat je hardloopdoel ook is, de Supernova helpt je hierbij. Deze neutrale hardloopschoenen bieden comfort en ondersteuning door de kilometers heen. Door een hybride tussenzool te gebruiken heb je tijdens ieder moment van je stap de juiste respons van je schoenen. Hoe dit verder werkt? Dat lees je in deze blog.

Shop nu de adidas Supernova

De Supernova is geschikt voor veel soorten hardlopers. Of nu een beginner bent of een ervaren loper bent en of je naar je eerste 5k of naar een marathon toe traint, je zult zien dat de Supernova jouw steun en toeverlaat kan zijn.

adidas Supernova in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

adidas supernova
Engineered Mesh
Boost
Bounce
Stretchweb

Go Green

Bij adidas hebben ze de beweging van hardlopers bestudeerd en het bovenwerk hierop aangepast. Het bovenwerk van de Supernova is gemaakt van comfortabel mesh materiaal. Dit materiaal is dunner op de plekken waar je het nodig hebt. Zo blijven je voeten droog en koel tijdens het hardlopen. De hielkap is aan de buitenkant iets verstevigd zodat de schoenen tijdens iedere fase van je stap goed op hun plek blijven. Het bovenwerk van de Supernova is niet alleen fijn voor je voeten maar ook voor de planeet. De Supernova is een Primegreen product. Dit betekent dat de schoenen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Het Duitse merk draagt hiermee een steentje bij aan het verminderen van plastic afval.

adidas Supernova

Hybride

De tussenzool van de adidas Supernova is een hybride tussen flexibel en responsief. Of zoals ze het bij adidas noemen: “bounce and boost”. In het hielstuk van de zool is Boost-materiaal gebruikt voor een comfortabele landing. Dit materiaal vangt je op en geeft je energie weer terug. In de voorvoet is flexibeler materiaal gebruikt voor een goed voelende afwikkeling. Van dit materiaal krijg je ook energie terug voor een goede afzet. Zo maak je je run comfortabel en zweef je door je kilometers.

Stretch that web

De rubberen slijtzool bestaat uit verschillende delen om de schoen volledig tot zijn recht te laten komen. De buitenranden zijn van duurzaam materiaal zodat je lekker veel kilometers kunt maken met je Supernova’s. De delen meer naar het midden zijn van iets flexibeler materiaal gemaakt met de Stretch-web technologie. Hierdoor kan je schoen meebewegen met iedere stap. Ook zorgt het voor extra responsiviteit en helpt het bij een snelle en lichte afzet.

Ready for sports

De Supernova is gemaakt om het beste uit jezelf te halen ongeacht je hardloopdoel. Of je nu beginner bent of een ervaren loper, met de Supernova stijg je naar een nieuw niveau.

Play Video

Ontdek meer over de adidas Supernova

Het kan niet genoeg benadrukt worden dat de Supernova een echte allrounder is met de beste technologieën van adidas samengevoegd. De juiste materialen op de juiste plaatsen betekent dat je het meeste uit schoen kunt halen. Je ervaart fijne demping van hiel tot teen zonder in te leveren op ondersteuning en responsiviteit. Wordt de Supernova jouw superheld?

De adidas Supernova is nu beschikbaar in onze webshop. Heb je vragen over dit model of over All4running? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

adidas Supernova
Technische specificaties
Geslacht
Heren
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 315 gram (US 9)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
All-round
Technische specificaties
Geslacht
Dames
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 306 gram (US 8)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
All-round
Shop nu

adidas
Super
nova

Overzicht

adidas supernova
Shop adidas Supernova
Zie ook

adidas
Ultraboost
20

Overzicht

adidas Ultraboost 20
Shop de adidas Ultraboost 20
Zie ook

Alle
adidas
schoenen

Overzicht

adidas logo nieuw
Shop alle adidas schoenen