Skip to main content

De Brooks Ghost 13 is de nieuwste versie van de klassieke Ghost hardloopschoenen. De Ghost behoort tot de comfortabele Cushion-familie van Brooks. Nummer 13 heeft enkele updates gekregen om de Ghost naar een niveau hoger te tillen. De veranderingen zijn terug te vinden in het DNA Loft-materiaal en het bovenwerk. In dit blog lees je alle ins en outs over de nieuwe Brooks Ghost 13.

Shop de Ghost 13

De Ghost 13 geeft een stevig, maar toch zacht gevoel tijdens het hardlopen. Het stabiele dempingsmateriaal met het ademende bovenwerk zorgen ervoor dat jij ten alle tijden de schoenen aan kan trekken. Een run in je hometown of op vakantie, het maakt niet uit. Ze zijn ook geschikt als je voor een relaxt loopje of een zondagse duurloop gaat.

Brooks Ghost 13 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Brooks Ghost 13
Engineerd Air mesh-bovenwerk
DNA Loft-materiaal
BioMoGo DNA-materiaal

Zacht instapgevoel

De Brooks Ghost 13 geeft een zacht gevoel als je de hardloopschoenen aantrekt. Het bovenwerk is gemaakt van nieuw Engineerd Air mesh-materiaal, waardoor het je voeten omsluit en een hoog ademend vermogen heeft. Daarbij is het DNA Loft-materiaal in de tussenzool geoptimaliseerd, wat ook bijdraagt aan het zachte instapgevoel. Tijdens je run maakt het niet uit hoe je landt, op je hak of voorvoet, het DNA Loft-materiaal biedt altijd zachte demping.

Brooks Ghost 13
Brooks Ghost 13

Soepele afwikkeling

Om de afwikkeling van je voeten te stimuleren, gebruikt Brooks het DNA Loft Crashpad. Bij de Ghost 13 is het DNA Loft Crashpad verlengd, wat een soepele afwikkeling van hak naar voorvoet stimuleert. Om die verlenging te ondersteunen is ook de slijtzool aangepast. De slijtzool van de voorvoet is namelijk meer richting de middenvoet getrokken om bij te dragen aan de soepele afwikkeling. De Ghost is te vergelijken met de ASICS Cumulus, adidas SolarGlide en New Balance 880. Dit zijn stuk voor stuk stabiele, neutrale hardloopschoenen.

Cushion-familie

Niet alleen de Brooks Ghost 13 heeft een zachte demping dat heeft de gehele Cushion-familie. De Cushion-familie heeft DNA Loft- en BioMoGo DNA-materiaal in de demping. Het DNA Loft-materiaal zit voornamelijk in de hak, maar loopt door naar de voorvoet om zijn steentje bij te dragen aan het DNA Loft Crashpad. Het BioMoGo DNA-materiaal loopt vanaf de middenvoet naar de voorvoet. Daar is het samengevoegd met het DNA Loft-materiaal om de afwikkeling soepel te houden. Andere modellen uit de Cushion-familie zijn de neutrale Glycerin, Dyad en Defyance. De antipronatieschoenen uit de Cushion-familie zijn de Adrenaline GTS, Transcend, Beast en Ariel.

Brooks Ghost 13

Zero distractions!

Je moet je kunnen focussen op het belangrijkste: jouw run!

Shop hier de Ghost 13

De updates van de Brooks Ghost 13 zijn dus terug te vinden in het bovenwerk, het DNA Loft-materiaal en het DNA Loft Crashpad. Allemaal aanpassingen om de afwikkeling van je voeten te stimuleren en soepel te laten verlopen. De Ghost 13 is te gebruiken voor zowel korte als lange afstanden en zowel op de weg als in het bos. Een ideaal paar om standaard in de kast te hebben.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Brooks Ghost 13 is hier verkrijgbaar in onze webshop. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
12 mm
Gewicht heren
ca. 288 gram (US size 9)
Gewicht dames
ca. 258 gram (US size 8)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Nieuw

Brooks
Ghost 13

Dames

Brooks Ghost 13
Shop dames
Nieuw

Brooks
Ghost 13

Heren

Brooks Ghost 13
Shop heren
Zie ook

Alle
schoenen

Overzicht

Brooks Logo
Shop alle Brooks schoenen