Skip to main content

Garmin introduceert de nieuwe Garmin Forerunner 745. Dit nieuwe sporthorloge is speciaal ontwikkeld voor hardlopers en triatleten. Met dit sporthorloge meet je jouw prestaties en krijg je inzicht in je voortgang. De Forerunner 745 heeft veel bekende specificaties. Toch is dit een waardevolle toevoeging aan de Forerunner-familie. Wat zijn de verschillen met andere modellen en is dit horloge jouw ideale trainingspartner? In dit blog zoeken we het voor je uit.

Shop de Garmin Forerunner 745

Garmin heeft veel bekende modellen sporthorloges zoals de Fenix, Venu, Vivoactive en natuurlijk de Forerunners. Maar wist je dat Garmin ook navigatiesystemen bouwt voor auto’s, boten en zelfs de luchtvaart? Ze houden de nieuwste mogelijkheden qua navigatie en tracking continu in de gaten. De mogelijkheden met de sporthorloges lijken eindeloos. In deze blog zullen wij de belangrijkste specificaties uitlichten.

Garmin Forerunner 745 in detail

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van dit sporthorloge

Garmin Forerunner 745
Verbeterde berekening van je hersteltijd
GPS via GLONASS en Galileo
Gedetailleerde gegevens over je sportprestaties
Speciaal sportprofiel en verbeterde functies voor Triatleten

What’s great

De Garmin Forerunner 745 lijkt qua software-specificaties het meeste op de Forerunner 945. Zo vind je bij de 745 de GPS-functie met GLONASS en Galileo opties terug. Ook de hartslagmeting via de pols en de barometrische hoogtemeter zijn aanwezig in dit nieuwe sporthorloge. De Forerunner 745 is te gebruiken als smartwatch door de activiteiten tracking en Garmin Pay. Ook kun je notificaties vanaf je smartphone ontvangen op de Forerunner 745. Koppel je horloge met je Spotify, Amazon Music of Deezer account en download tot 500 liedjes op je horloge. Zo hoef je je smartphone niet meer mee te nemen tijdens het hardlopen.

Garmin Forerunner 745

What’s better

Als je alles al hebt wat je wilt in een smartwatch, wat ga je dan doen? Je gaat verbeteren. Er zijn twee onderdelen in de Forerunner 745 die een facelift hebben gekregen. Ten eerste de sport apps; er zijn meer mogelijkheden en het wisselen van sport is gemakkelijker. Dit is vooral erg handig voor triatleten die niet hun hele horloge opnieuw willen instellen op het moment dat ze van discipline wisselen. Ook heeft de 745 nu een speciale optie voor open water zwemmen en baanatletiek. Naast de extra sportprofielen is de hersteltijd berekening sterk verbetert. Fanatieke sporters weten dat rust en herstel minstens zo belangrijk zijn als een stevige training. Garmin heeft daarom de applicatie welke je adviseert over je hersteltijd, te verbeteren. Je krijgt nog meer inzicht in je slaappatroon en je kunt je energie beter verdelen. Overbelasting en blessures kun je makkelijker voorkomen.

What’s new

De Forerunner 745 heeft een volledig nieuwe functie wat je trainingen een geheel nieuwe dimensie kan geven. Het sporthorloge geeft je suggesties voor jouw workout van die dag. Aan de hand van je eerdere trainingen en hersteltijd zal het horloge je een advies geven over welke workout je vandaag kan doen zonder te overbelasten. Uiteraard wordt je huidige fitheid hier ook in meegenomen. Tot slot is het uiterlijk van de 745 anders dan de andere Forerunners in de collectie van Garmin. Het is met 4,38 cm een mooi maatje. De siliconen band en het lichte gewicht zorgen ervoor dat je het horloge gemakkelijk de hele dag door kunt dragen.

Garmin Forerunner 745

Customize

De Forerunner 745 kan net als alle andere Garmin toestellen worden gekoppeld met Garmin Connect, Garmin Express en Connect IQ. Je kunt met deze apps op je smartphone of je computer vrijwel meteen je workouts en andere statistieken bekijken. Met Connect IQ kun je watch faces downloaden en bepaal je zelf hoe je display eruit komt te zien.

Shop alles van Garmin

In een adem

De Forerunner 745 heeft alles wat je verwacht van een Garmin sporthorloge met smartwatch functies. Daarnaast is de muziekfunctie een populaire eigenschap welke Garmin graag aanbiedt. Het is een uitermate geschikt horloge voor hardlopers en triatleten met een duidelijk doel voor ogen. Je kunt hier beter naartoe trainen door een nog beter inzicht te krijgen in je prestaties en je herstel. De Forerunner 745 bevat meer geavanceerde functies en mogelijkheden dan de Garmin Forerunner 245 (Music), maar mist het stukje ‘gedetailleerde navigatie’ en de optie ‘Kaarten’ die wel aanwezig zijn in de Forerunner 945.

Enthousiast geworden? Je shopt de nieuwe Garmin Forerunner 745 hier in onze webshop. Hierop volgend krijgen we ook verschillende horlogebandjes beschikbaar in onze webshop. Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice of in onze winkels.

Technische specificaties
Diameter
4,38 cm
Gewicht
47 gram
Batterij
Tot 16 uur met GPS. Tot 6 uur met GPS en muziek. Tot 7 dagen in smartwatchmodus
Waterbestendig
5 ATM / 50 meter
Nieuw

Garmin Forerunner
745

Garmin Forerunner 745
Shop de Forerunner 745
Zie ook

Garmin Forerunner
945

Garmin Forerunner 945
Shop de Forerunner 945
Zie ook

Alle
Garmin
producten

Garmin Logo
Shop alle Garmin producten