Skip to main content

De bekende Nike Shield-serie heeft ook dit jaar weer een fijne update gekregen. Dit seizoen wordt daar ook nog eens een nieuwe Pegasus Trail GTX aan toegevoegd. De Nike Shield schoenen en kleding beschermen je tegen alle weerelementen. Of het nu regent of stormt, dankzij de nieuwe Shield-collectie houdt niets je meer tegen. Ook in het donker kun je gerust eropuit, aangezien de kleding voorzien is van reflecterende elementen. Dankzij de GTX-laag op de Pegasus Trail blijven je voeten ook in extreme omstandigheden helemaal droog. Al benieuwd? In deze blog lichten wij de nieuwste items toe.

Shop hier Nike Trail

Iedere loper kent wel dat moment wanneer het enthousiasme langzaam wegebt bij het zien van de harde regen en wind buiten. Ondanks dat je er zo’n zin in hebt, werkt het idee dat je weer eens doorweekt thuiskomt niet heel motiverend. En wat denk je van die donkere winterdagen, ook daar worden de meeste hardlopers niet erg vrolijk van. Vaak ben je meer bezig met je druk maken of je wel gezien wordt, dan met het lopen zelf. Gelukkig heeft Nike hier iets op bedacht en kunnen we tegenwoordig droog én veilig blijven tijdens al onze winterse runs.

Nike Shield in detail

Wat maakt deze schoenen zo bijzonder?

Nike Shield serie
De React Miler met waterafstotend Shield-bovenwerk
De middenzool van Nike React foam is licht en veerkrachtig
De Pegasus 2 GTX met GORE-TEX bovenwerk
Noppen bieden grip en een soepele ervaring
De Air Zoom Pegasus 37 Shield met een waterafstotende bovenlaag
De op winterbanden gebaseerde structuur zorgt voor grip

Nike React Miler Shield

Het ontwerp van de Nike React Miler Shield is gebaseerd op de Nike React Miler, een allround hardloopschoen met veel demping, ontworpen voor lange runs. De Nike React Miler Shield biedt betrouwbare stabiliteit voor al je runs in de regen. De textuur van de slijtzool is geïnspireerd op die van winterbanden en zorgt voor veel grip op natte, gladde wegen. Zo kun je dus altijd je tempo blijven behouden, zelfs op regenachtige dagen. Het bovenwerk is, ook nu het weerbestendig is, nog altijd licht en ventilerend. Een waterafstotend jasje zorgt ervoor dat je geen natte sokken krijgt en de tussenzool van de Nike React Miler Shield is licht, veerkrachtig en duurzaam.

Nike React Miler Shield
Air Zoom Pegasus 37 Shield

Nike Air Zoom Pegasus 37 Shield

De Nike Air Zoom Pegasus 37 is een zeer veelzijdige neutrale hardloopschoen en is het meest verkochte model van Nike. Een Air Zoom unit op de voorvoet geeft de meest optimale energie teruggave en zorgt voor een licht verend gevoel. De Shield-versie van deze schoen heeft een waterbestendig bovenwerk gekregen, geïnspireerd op performance-outdoor kleding. Zo zijn natte sokken verleden tijd en houdt slecht weer je nooit meer tegen om naar buiten te gaan! De stormbestendige slijtzool zorgt voor meer grip op een regenachtige dag. Door de groeven in de zool glij je minder snel weg en ze zorgen ervoor dat water snel wegvloeit, waardoor je optimaal grondcontact behoudt.

Nike Shield kleding serie

Zo kom je nooit met een nat pak thuis

Nike Shield kleding
Shield Flash Run Division Jacket heren
Shield Flash Run Division Jacket heren
Shieldrunner Jacket heren
Phenom Elite Shield Run Division Pants
Shield Jacket dames
Shield Jacket dames
Shield Run Division Hoodie

Nike Shield Jacket

Het Nike Shield Jacket voor dames zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van wind en regenbuien. Shield materiaal beschermt je tegen alle weersinvloeden en de handige bedekkingsopties zorgen voor extra warmte. Zo houden geïntegreerde knit-wanten je handen warm en is de kraag gevoerd met Nike Sphere materiaal voor extra warmte. Bang dat je het te warm krijgt? Geen nood, de handige ventilatieopening aan de achterkant zorgt voor verbeterde luchtcirculatie. Wanneer je de wanten niet nodig hebt, stop je die gemakkelijk weg in de mouw. De reflecterende details zorgen ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar blijft.

Nike Shield dames
Shield Flash Run Division Jacket

Nike Shield Flash Run Division Jacket

Het Nike Shield Flash Run Division Jacket voor heren maakt dat hardlopen in de kou en slechte weersomstandigheden geen probleem meer is. Het licht geweven materiaal voelt zacht en licht aan, maar tegelijkertijd biedt het Shield materiaal genoeg bescherming tegen regen en wind. Ook dit jack beschikt over verborgen wanten, een fijne toevoeging op de echt koude dagen. Je blijft goed zichtbaar door de reflecterende details, die extra opvallen wanneer er licht op valt. De verschillende ventilatieopeningen zorgen voor genoeg luchtcirculatie, zodat je het nooit te warm krijgt. Een musthave voor de komende wintermaanden!

Nike Pegasus Trail 2 GTX

Tijdens normale runs in Hollandse wind- en regenbuien heb je meer dan genoeg aan de Nike Shield collectie, maar wat nou als je ook in extreme omstandigheden wil blijven hardlopen? Dan is de Nike Pegasus Trail 2 GTX-schoen je beste vriend! Het Nike React foam biedt genoeg demping en responsiviteit, maar tegelijkertijd zorgen de noppen op de onderzijde voor grip en stabiliteit wanneer je bergop- of afwaarts gaat. Dankzij het GORE-TEX bovenwerk zijn deze schoenen 100% waterdicht en blijven je voeten helemaal droog, ook in de sneeuw of op natte, modderige bospaden. Ideaal dus voor trailrunners en andere outdoorsporters.

Pegasus Trail GTX
Zie ook

Alle
Nike
kleding

Dames 

Nike kleding dames
Shop alle Nike kleding voor dames
Zie ook

Alle
Nike
kleding

Heren

Nike kleding heren
Shop alle Nike kleding voor heren
Zie ook

Alle
hardloop
schoenen

Overzicht

Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield
Shop alle Nike hardloopschoenen