Skip to main content

Er waait een nieuwe wind bij Under Armour. Met een volledig nieuwe technologie brengt Under Armour een geheel nieuwe reeks op de markt. De: Under Armour Flow Velociti Wind. De schoen is het nieuwste hoofdstuk in de hardloopinnovatie van Under Armour, met een vernieuwd ontwerp en een alles-in-één dempingssysteem dat de rubberen slijtzool elimineert. Alles wat je wilt weten over deze nieuwe schoen vertellen we je in deze blog.

Shop Under Armour Flow Velociti Wind

Na drie jaar, meer dan 17 grondstoftests, 9 biomechanische tests, 15 schoentests en meer dan 15.000 kilometer weartesten, introduceert Under Armour de gloednieuwe Flow tussenzool.

Under Armour Flow Velociti Wind in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

Under Armour Flow Velociti Wind
De slijtzool heeft een speciale structuur waardoor er meer tractie en grip ontstaat.Het ontbreken van de slijtzool maakt de schoen lichter dan traditionele schoenen
WARP bovenwerk dat zich perfect aanpast naar de vorm van de voet
Flow is de gloednieuwe techniek voor de tussenzool. Het schuimcompound in de tussenzool zorgt voor een hoge demping en tractie
Door de toevoeging van carbonrubber in de zool gaat de zool net zolang mee als een traditionele slijtzool

Gordels om

Het Under Armour Warp is een baanbrekend bovenwerk dat zich perfect aanpast naar de vorm van de voet. De lijnen op het bovenwerk fuseren als ondersteunende “veiligheidsgordels” om de voet goed op zijn plek te houden. De horizontale lijnen zijn bedoeld om de voet op z’n plek te houden ten opzichten van de hiel van de schoen. De diagonale lijnen zijn ervoor om het midden van de voet op de juiste plek te houden op de Flow tussenzool. Op deze manier kun je gemakkelijk rennen zonder de natuurlijke beweging in de weg te zitten. De lijnen zijn gespannen als je ze nodig hebt en ontspannen als je ze niet nodig hebt – waardoor knikken en knelpunten worden voorkomen.

Under Armour Flow Velociti Wind
Under Armour Flow Velociti Wind

Altijd de wind in de rug

Flow is de gloednieuwe techniek die is toegepast voor de tussenzool van de Under Armour Flow Velociti Wind. Het is gebaseerd op de ervaringen en de verlangens van runners. Het heerlijke gevoel van de wind in je rug hebben tijdens het hardlopen, dat wil Under Armour nabootsen met hun nieuwe Flow-techniek. Flow staat voor (ik citeer): ‘Het gevoel dat je krijgt als je kilometers lang zou kunnen blijven rennen. Het gevoel dat je nog een kilometer door wilt gaan – omdat je je zo goed voelt. Het gevoel van lichte, moeiteloze snelheid. Het gevoel van de wind in je rug.’ 

Flow is een responsief, gripvast, ondersteunend schuimcompound. Zo ontworpen dat er geen slijtzool nodig is. Over de look van de Flow tussenzool is ook nagedacht. Under Armour streeft naar een snelle en lichte look. Een look waarbij je meteen het gevoel hebt dat je snel wilt rennen.

Mag het een onsje minder?

Uitzonderlijk aan deze schoen is het ontbreken van de slijtzool. Door het verwijderen van de slijtzool is de schoen lichter dan andere modellen. De rubberloze buitenzool van Flow heeft een speciale structuur waardoor er meer tractie en grip ontstaat dan traditionele samenstellingen. Zelfs zonder een traditionele buitenzool vonden de testers dat UA Flow presteerde in elke omstandigheid waarmee ze werden geconfronteerd – van nat cement tot oneffen grind en variabele wegen. In tegenstelling tot je misschien zal verwachten van een zool zonder slijtzool gaat de zool lang mee door de toevoeging van het van carbonrubber.

Under Armour Flow Velociti Wind

Make runners faster, fast is fun

Om je prestaties en je trainingen te optimaliseren kun je gebruik maken van Under Armour’s MapMyRun app. Deze app staat door middel van een chip in verbinding met je schoenen. Op deze manier meet de app nauwkeurig data om jou inzicht te geven in je run. De app geeft zelf coaching om je prestaties naar een next level te tillen. Under Armour claimt zelfs dat runner die de app gebruikte het afgelopen jaar 7% sneller en 3% verder zijn gaan lopen. Dat is het testen waard.

Shop de Under Armour Flow Velociti Wind

Go with the Flow

De Under Armour Flow Velociti Wind heeft genoeg demping voor de dagelijkse trainingen, maar is licht genoeg voor up-tempo runs. Met deze schoen heb je in alle weersomstandigheden de wind in je rug!

De Under Armour Flow Velociti Wind is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Je shopt de Under Armour Flow Velociti Wind hier. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
8 mm
Gewicht Heren
ca. 241 gram (US 9)
Gewicht Dames
ca. 227 gram (US 7)
Type loper
neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Shop Heren

Under Armour Flow Velociti Wind

Under Armour Flow Velociti Wind
Under Armour Flow Velociti Wind
Shop Dames

Under Armour Flow Velociti Wind

Under Armour Flow Velociti Wind
Zie ook

Alle Under Armour
schoenen

Under Armour Logo
Shop alle Under Armour schoenen