Skip to main content

Max energy return with a sleek new fit

Experience our highest energy return yet. De populaire Brooks Levitate-serie komt met een 5e editie. Haal het maximale uit elke run. Dankzij de DNA AMP demping is de schoen responsiever dan ooit en is het zomaar mogelijk dat jij PR na PR loopt. De Levitate 5 komt met verschillende versies. Het is nu mogelijk om de juiste pasvorm en ondersteuning te kiezen. Wij helpen je de juiste Brooks Levitate 5 te vinden.

Brooks Levitate 5 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van deze hardloopschoen

Levitate 5
Het vernieuwde bovenwerk heeft een rondgebreid materiaal. Dit zorgt voor een beter ademend vermogen en een flexibel pasvorm.
De DNA AMP-tussenzool zorgt voor 71% energieteruggave.
Om een stevigere pasvorm te krijgen is 3D Fit Print in de middenvoet toegevoegd.
De semi-geïntegreerde tong vergroot het gemak bij het aantrekken van de schoenen.
De Arrow Point slijtzool is net als de Levitate 4 geïntegreerd en zorgt ervoor dat je gemakkelijk af kunt wikkelen zonder dat er energie verloren gaat. De rubberen slijtzool is duurzaam en biedt grip en tractie.
De responsieve Levitate 5 komt nu ook met een go-to support (GTS) versie. In de tussenzool bevindt zich de GuidRails-techonolgie. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel kunt bewegen, maar wel de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.
De StealthFit editie is slanker en heeft een aansluitende pasvorm.

Super springy

De Levitate is geschikt voor korte- tot middellange afstanden op hoge snelheid. Deze schoen met hoge energieteruggave heeft wat updates gekregen. Het vernieuwde bovenwerk heeft een rondgebreid materiaal. Dit zorgt voor een beter ademend vermogen en een flexibeler gevoel. De geïntegreerde kraag sluit beter aan rondom de enkel en hak. De semi-geïntegreerde tong vergroot het gemak bij het aantrekken van de schoenen. Tevens voorkomt het dat de tong gaat schuiven tijdens het hardlopen. De DNA AMP-tussenzool zorgt voor 71% energieteruggave. Met een nog hogere energieteruggave is de Levitate 5 ideaal voor de snellere run. Om een stevigere pasvorm te krijgen is 3D Fit Print in de middenvoet toegevoegd.

De Arrow Point slijtzool is net als de Levitate 4 geïntegreerd en zorgt ervoor dat je gemakkelijk af kunt wikkelen zonder dat er energie verloren gaat. De rubberen slijtzool is duurzaam en biedt grip en tractie.
Voorheen was de Levitate alleen verkrijgbaar in een neutrale versie. Voor de overpronerende lopers was daar de Bedlam 3. Brooks heeft alles uit de kast gehaald om het geliefde model voor iedereen beschikbaar te maken, waardoor zij nu ook een versie hebben voor overpronerende lopers. Daarnaast komt de Levitate 5 ook in verschillende pasvormen.

De Levitate is geschikt voor korte- tot middellange afstanden op hoge snelheid. Deze schoen met hoge energieteruggave heeft wat updates gekregen. Het vernieuwde bovenwerk heeft een rondgebreid materiaal. Dit zorgt voor een beter ademend vermogen en een flexibeler gevoel. De geïntegreerde kraag sluit beter aan rondom de enkel en hak. De semi-geïntegreerde tong vergroot het gemak bij het aantrekken van de schoenen. Tevens voorkomt het dat de tong gaat schuiven tijdens het hardlopen. De DNA AMP-tussenzool zorgt voor 71% energieteruggave. Met een nog hogere energieteruggave is de Levitate 5 ideaal voor de snellere run. Om een stevigere pasvorm te krijgen is 3D Fit Print in de middenvoet toegevoegd. 

De Arrow Point slijtzool is net als de Levitate 4 geïntegreerd en zorgt ervoor dat je gemakkelijk af kunt wikkelen zonder dat er energie verloren gaat. De rubberen slijtzool is duurzaam en biedt grip en tractie.
Voorheen was de Levitate alleen verkrijgbaar in een neutrale versie. Voor de overpronerende lopers was daar de Bedlam 3. Brooks heeft alles uit de kast gehaald om het geliefde model voor iedereen beschikbaar te maken, waardoor zij nu ook een versie hebben voor overpronerende lopers. Daarnaast komt de Levitate 5 ook in verschillende pasvormen.

Levitate 5

Levitate 5

Voor het eerst zijn er meerder pasvormen beschikbaar van de Levitate 5. Hierdoor is er altijd een versie die goed bij je past. De Levitate 5 blijft de vertrouwde pasvorm hebben, zoals de voorgangers van het model.

Levitate 5

Levitate GTS 5

De responsieve Levitate 5 komt nu ook met een go-to support (GTS) versie. In de tussenzool bevindt zich de GuidRails-techonolgie. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel kunt bewegen, maar wel de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Levitate 5

Levitate StealthFit 5

De StealthFit versie is voor zowel de neutrale als GTS versie beschikbaar. De pasvorm is slanker en omsluit je voet beter. Als je een wat smallere voet hebt of houdt van een meer omsloten gevoel, dan is de StealthFit editie iets voor jou.

Eindsprint

Vind de juiste Levitate 5 voor jou. Kies je pasvorm en ondersteuning. Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om te genieten van de maximale energieteruggave van de Levitate 5. Door de 8 mm offset is de schoen ook zeer geschikt voor midden- en voorvoet landers.
Als je de Brooks Levitate 5 wil vergelijken met andere hardloopschoenen, kijk dan eens naar de ASICS Evoride 2, HOKA ONE ONE Mach 4, en Under Armour HOVR Infinite 3. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Brooks Levitate 5
Offset
8 mm
Gewicht Heren
ca. 295 gram (US 9)
Gewicht Dames
ca. 272 gram (us 8)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Technische specificaties
Brooks Levitate GTS 5
Offset
8 mm
Gewicht Heren
ca. 315 gram (US 9)
Gewicht Dames
ca. 283 gram (us 8)
Type loper
Overpronerende hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen
Technische specificaties
Brooks Levitate StealthFit 5
Offset
8 mm
Gewicht Heren
ca. 278 gram (US 9)
Gewicht Dames
ca. 244 gram (us 8)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Allround hardloopschoenen

Brooks Levitate 5

Shop nu

Brooks Levitate GTS 5

Shop nu

Brooks Levitate StealthFit 5

Shop nu