Skip to main content

adidas Ultraboost 20

adidas UltraBOOST 20

Knal uit de startblokken met de adidas Ultraboost 20. Van afzet tot landing behoud je de ultieme controle over je run. Dit Space Race-model maakt deel uit van een unieke samenwerkingscollectie tussen adidas en ISS National Lab. Samen zullen zij de grenzen van het hardlopen proberen te verleggen. De Ultraboost 20 is geoptimaliseerd en in een nieuw jasje gestoken. De Ultraboost 20 is het ideale model voor neutrale hardlopers die niet bang zijn om het uiterste uit zichzelf te halen.

adidas UltraBOOST 20

Gives you a boost

Het BOOST-materiaal van adidas is een bekend begrip. De energie die vrijkomt tijdens het hardlopen wordt opgevangen en gelijk teruggegeven. Profiteer daarom van het BOOST-materiaal in de Ultraboost 20. Het geeft je superieure demping en responsiviteit.

adidas UltraBOOST 20

Ademend bovenwerk

Het Primeknit-bovenwerk is zeer flexibel en sterk. Het ontwerp is geheel naadloos waardoor het voelt alsof je een comfortabel paar sokken aantrekt. De adidas Ultraboost 20 biedt verbeterde ventilatie en comfort, plus een pasvorm op maat speciaal voor jou.

adidas UltraBOOST 20

Kenmerkende stabiliteit

De Ultraboost 20 beschikt over een hielstuk van elastaan, dat de achillespees op een natuurlijke wijze laat bewegen. Het houdt de voeten op zijn plaats en zorgt voor extra stabiliteit. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je voeten beschermd blijven bij elke stap.

Goodbye gravity

De iconische BOOST-technologie staat op het punt om aan een baanbrekende missie naar het ronddraaiende ISS-lab te beginnen. Een missie die zich 408 kilometer boven het oppervlak van de aardbol bevindt. Dankzij het ISS National Lab vliegt er een voorraad van BOOST-korrels op een bevoorradingsmissie van de NASA mee om het station van essentiële spullen en onderzoeksmaterialen te voorzien. Eenmaal in de ruimte zullen NASA-astronauten experimenten uitvoeren met het maakproces van de BOOST-tussenzool, zonder rekening te hoeven houden met de zwaartekracht van de aarde. Het doel? Om met behulp van microzwaartekracht de geheimen van de beweging van de korrels in de tussenzool te ontrafelen. Met dit onderzoek hoopt adidas de prestaties en het comfort van hardloopschoenen te verbeteren.