Skip to main content

ASICS Gel Kayano 26

ASICS zet de geschiedenis van het verslinden van kilometers en het stabiliseren van overpronatie voort. Met de ASICS Gel Kayano 26 aan je voeten ben je verzekerd van comfort en een betere veerkracht tijdens je run. Bescherm elke stap!

Shop de nieuwe Kayano direct
Antipronatie hardloopschoenen

De betrouwbare partner

De luxe hardloopschoenen bieden comfortabele demping en ondersteuning tijdens het hardlopen. De 26e editie beschikt over een vernieuwd mesh bovenwerk, een MetaClutch voor betere hielfixatie en een mediaal supportsysteem voor meer ruimte bij de tenen. Dankzij het FlyteFoam in de tussenzool bieden de hardloopschoenen optimale demping. Hierdoor wordt elke stap aangenaam ondersteund. De hardloopschoenen zorgen ook voor een efficiënter looppatroon. Dit komt door het Trustic Systeem dat geïntegreerd is met de Guidance Line technologie. De slijtzool met AHAR technologie zorgt voor uitstekende slijtvastheid.

Lees meer
Het vliegend hert

Waar het begon

Geloof je het als we je vertellen dat de inspiratie voor het ontwerp van de Kayano afkomstig is van een vliegend hert? Laten we bij het begin beginnen. In 1993 wilde schoenenontwerper Toshikazu Kayano een nieuw soort hardloopschoen creëren die ondersteuning bieden, maar toch lichtvoetig zijn. Zoekend naar inspiratie wendde Kayano-san zich tot de natuur. Uiteindelijk vond hij zijn muze: het vliegend hert. Het viel hem op dat het harde huidskelet bescherming bood, maar licht genoeg was om het insect behendig te laten bewegen. Dit was de inspiratie voor de structuur het nieuwe schoenontwerp. En vandaag de dag zijn de kenmerken waardoor de ASICS Gel Kayano de meest stabiele schoen is, nog steeds zichtbaar.

Betrouwbare bescherming, ondersteuning en demping waardoor je nooit opgeeft

Shop damesShop heren