Skip to main content

ASICS

Nagare-collectie

Verhoog jouw positiviteits- en energieniveau

Shop nu

Laat hardlopen jouw wereld veranderen

Tegenwoordig ervaren vrouwen meer stress en kunnen zelfs angstig zijn. ASICS probeert vrouwen te helpen en te ondersteunen tijdens deze periode van onrust. Door kilometers te hardlopen kun je jouw zinnen verzetten en tegelijkertijd verbetert jouw gemoedstoestand. Wanneer je dit ervaart, geef dan dit gevoel door aan andere vrouwen, zoals jouw moeder, zus, dochter of vriendin.

Play Video

Bekijk de video

Het stromen van energie

Nagare betekent stromen, het stromen van energie. Als het aan ASICS ligt is dit de positieve energie. De Nagare-collectie zorgt ervoor dat vrouwen vrij kunnen bewegen op een veilige en ondersteunende manier. ASICS heeft speciaal een app ontwikkeld om te kunnen meten wat voor impact jouw run heeft gehad op jouw gemoedstoestand. Daarnaast heeft ASICS een podcast ontwikkeld die vrouwen helpt om positiviteit te vinden met hun tools, zoals de app. Wanneer je een foto deelt op Instagram met #Upliftingminds doneert ASICS aan de organisatie Minds, die vecht voor mentale gezondheid.

ASICS Nagare
ASICS Nagare
ASICS Nagare
ASICS Nagare
ASICS Nagare

Afgestemd op jouw behoeften

De Nagare-schoenencollectie is afgestemd op jouw behoeften. Er is rekening gehouden met de loopstijl van de vrouw. Zo is bijvoorbeeld de Trusstic, de verstevigende plaat in de hardloopschoen aangepast om je voet op een meer natuurlijke manier af te wikkelen. Er is 3 millimeter in de hakhoogte toegevoegd zodat de kuiten ontlast worden. De tussenzool is tevens wat zachter gemaakt voor meer comfort. Deze aanpassingen zijn doorgevoerd in de Nimbus 23 en in de Kayano 27 van de Nagare-collectie. Daarnaast zijn de Pulse 13 en de Novablast ook comfortabeler gemaakt voor een positieve run.

Shop de Nagare-schoenencollectie

Vrij om te gaan en staan

Hardlopen heeft niet altijd te maken met medailles, topsnelheden of afstanden. Het is ook fijn om gewoon even te bewegen en jouw hoofd leeg te maken. De Nagare-collectie van ASICS is aangepast op de loopstijl van de vrouw. Zo is er gezorgd voor optimale bewegingsvrijheid. Elk kledingstuk is zo comfortabel mogelijk ontworpen. Bijvoorbeeld door het gebruiken van zacht en rekbaar materiaal. Je bent in de avond ook extra zichtbaar dankzij de reflecterende elementen.

Shop nu de Nagare-kledingcollectie