Skip to main content

Move your mind at sunrise

De speciale Sunrise Red-collectie van ASICS is ontworpen om jou te stimuleren te gaan hardlopen en je geest te verheffen.

Een nieuw jaar, een nieuw begin

Het bewogen jaar 2020 heeft ASICS aan het denken gezet. Hun filosofie “Sound Mind, Sound Body” komt meer van pas dan ooit. ASICS is er van overtuigd dat hardlopen een positief effect heeft op de mentale gezondheid. Ter ere van deze filosofie komt ASICS met een gloednieuwe collectie. Jouw favoriete hardloopschoenen zijn nu verkrijgbaar in de Sunrise Red-collectie.

ASICS Novablast Sunrise Red

ASICS Novablast

De ASICS NovaBlast is een van de nieuwe, neutrale modellen die ASICS het afgelopen jaar heeft ontwikkeld. De NovaBlast zijn neutrale hardloopschoenen, ideaal voor het lopen van de wat langere afstanden. Dit komt met name door de tussenzool die gemaakt is met de FlyteFoam-Blast technologie. Dit innovatieve schuim is ontwikkeld voor de beste energieteruggave.

Shop NovaBlast
ASICS Nimbus Sunrise Red

ASICS Gel Nimbus 23

Een iconische schoen waar veel lopers al jaren op vertrouwen. De Nimbus 23 is een neutrale hardloopschoen en bevat een laag FlyteFoam dat ervoor zorgt dat je bij elke stap optimale demping ervaart. Bij de ASICS Gel Nimbus 23 is de zool zo verbeterd dat de schok van elke stap nog beter wordt opgevangen. Zo kom je makkelijker vooruit en gaat het afwikkelen soepeler.

Shop Nimbus 23
ASICS Kayano Sunrise Red

ASICS Gel Kayano 27

Door het hoge comfort en stabiliteit is een lange afstand of een marathon goed te trotseren. De Kayano is ontwikkeld voor overpronerende hardlopers en zorgt voor een efficiënter hardlooppatroon. Dit komt door het Guidance Trusstic Systeem dat geïntegreerd is met de Guidance Line technologie. Ook bijzonder bij de Kayano is dat hij genderspecifiek is, wat inhoudt dat de schoenen wat zachter zijn voor dames ten opzichte van de schoenen voor heren.

Shop Kayano 27
ASICS Cumulus Sunrise Red

ASICS Gel Cumulus 22

De Cumulus 22 is geschikt voor de dagelijkse trainingen voor neutrale hardlopers. In de tussenzool is gewerkt met FlyteFoam-materiaal dat de duurzaamheid van de schoenen verhoogt. Het befaamde Gel-materiaal is te vinden in zowel de voorvoet als de hiel. In combinatie met de slijtzool van carbon rubber in combinatie met AHAR-materiaal, vangen deze schoenen de schokken die tijdens het lopen ontstaan op waardoor je optimaal kunt blijven hardlopen.

Shop Cumulus 22

A Sound mind,

In a sound body

De naam ASICS is geïnspireerd op het acroniem voor de Latijnse uitdrukking “Anima Sana In Corpore Sano” (“Je moet bidden voor een gezonde geest in een gezond lichaam”). Deze woorden maakte diepe indruk op de oprichter, de heer Onitsuka, en inspireerde zijn toewijding aan het maken van sportschoenen. Zijn doel: de gezonde geest en het lichaam van jonge mensen te voeden door middel van sport. Met een gezonde geest zullen we gemotiveerd zijn om te bewegen zoals we willen en wanneer we ons lichaam bewegen, bewegen we onze geest om optimistisch, energiek en helder te worden.

Play Video

Move your mind

ASICS Sunrise Red

Een symbool voor hoop

De rode cirkel in de Japanse vlag staat symbool voor de zon. Door zijn rode kleur wordt de vlag vooral geassocieerd met een opkomende zon, vanwaar de verwijzing naar Japan als het land van de rijzende zon vandaan komt. Sunrise, vertaald naar zonsopkomst, staat symbool voor ‘hoop’. De start van een nieuwe dag. Met dit symbool stimuleert ASICS mensen om te gaan hardlopen bij zonsopkomst. Zo start je de dag actief en met een positieve mindset. Of je nu extra support nodig hebt, comfort of een energie boost, de Sunrise Red Collection heeft voor ieder wat wils.

Shop ASICS Sunrise Red