Skip to main content
Carbon Stride

All4running
Carbon'nized

Hardloopschoenen met carbon zijn haast niet meer weg te denken. De supersnelle schoenen hebben vele lopers naar een PR of zelfs een wereldrecord gebracht. Bij All4running vind je een ruim aanbod aan carbon-schoenen en kun je terecht voor de nieuwste topmodellen op de markt.

Een springveer in je hardloopschoen

De carbonvezelplaten hebben een groot voordeel. Ze zijn namelijk zeer licht en stijf. Het idee achter de plaat is dat het in grote mate energie teruggeeft. Het zorgt voor een extra stimulans bij de afzet. Het is niet zo dat elke loper profijt heeft van een carbon-plaat in zijn schoenen. De loper dient namelijk voldoende snelheid te hebben om kracht te zetten. Alleen dan kun je het maximale halen uit een hardloopschoen met carbon.

Shop alle hardloopschoenen met carbon
adidas logo

They did it.

Begin dit jaar heeft adidas bewezen dat hun innovatieve schoenen en technologieën tot de snelste van de wereld behoren. Atleten hebben met de Adizero Adios Pro records verbroken en volgens het merk is dit nog maar het begin. ‘Fast is a constant evolution.’

Nieuw
adios pro 2

Adizero Adios Pro 2

Sneller dan ooit.

De Adios Pro is ontworpen voor het lopen van een snelle tijd op de (halve) marathonafstand. De tweede editie is nóg lichter dan zijn voorganger. Tussen twee lagen LightstrikePRO-materiaal ligt onder de hak een carbon-plaat en onder de voorvoet EnergyRods die met carbon verrijkt zijn. De EnergyRods volgen de anatomie van de voorvoet en geven veel energie terug. Hierdoor ervaar je een zeer energieke en reactieve afzet.

Shop nu
Nieuw
prime x

Adizero Prime X

Innovatie kent geen einde.

De Prime X is een gloednieuwe, highperformance hardloopschoen. Het model is ontworpen voor het lopen van lange afstanden en kan vergeleken worden met de Adios Pro. Geen grenzen, geen twijfels, alleen maar pure creatieve, wetenschappelijke en technische flair gecombineerd in één product. Het drielaagse LightstrikePRO-foam, de energy rods en blades, samen met maximale grip vormen een winnende combinatie voor comfort, zelfvertrouwen en stabiliteit.

Shop nu
Nieuw
boston 10

Adizero Boston 10

Loop elke dag alsof het raceday is.

De Boston 10 is geschikt voor snelle trainingen én wedstrijden. Tussen de twee lagen Lightstrike en Lightstrike Pro-foam vind je de Energy Rods. Deze stroken carbon spiegelen de middenvoetbeentjes en volgen zo de anatomie van de voorvoet. Hierdoor is het energierendement zo groot mogelijk en word je als het ware naar voren geduwd. Het voordeel van de Boston 10 is dat hij vanwege het duurzame Lightstrike-materiaal en de Continental slijtzool veel langer meegaat.

Shop nu
nike logo

Where it all started

De Nike Vaporfly is de schoen waar de carbon-rage mee begon. Alhoewel dit niet de allereerste hardloopschoen ooit was met een carbon-plaat, was het wel het begin van een ware revolutie in de hardloopwereld. De spraakmakende modellen van Nike blijven geliefd bij vele lopers. Maar welk model is geschikt voor jou?

Nike Fast Pack

ZoomX Alphafly NEXT%

Deze innovatieve wedstrijdschoen is met name geschikt voor midden- of voorvoetlanders en voor het lopen van snelle tempo’s op lange afstanden. Samen met het ZoomX foam en de Zoom Air pods zorgt een koolstofvezelplaat over de gehele lengte voor een krachtige sensatie bij elke stap.

Shop nu

ZoomX Vaporfly NEXT% 2

Ondanks dat de Vaporfly NEXT% niet kan tippen aan de snelheid van de Alphafly, is het zonder meer één van de snelste wedstrijdschoenen ter wereld. De Vaporfly Next% is de opvolger van de Nike Vaporfly 4% Flyknit en is ontwikkeld voor het breken van snelheidsrecords op de marathonafstand.

Shop nu
asics logo

There is more.

Ook het hardloopmerk ASICS is op zoek gegaan naar een innovatieve formule die lopers helpt om het maximale uit hun snelle trainingssessies en wedstrijden te halen. Daar waar de MetaRacer het eerste model met carbon-plaat was voor marathonafstanden, is de MetaSpeed Sky nóg verder ontwikkeld in samenwerking met topatleten.

ASICS MetaRacer

MetaRacer

De Metaracer is ontworpen voor race-day. Tijdens je snelle trainingen kun je beter gaan voor een ander model zoals de Metarun of Metaride. De FLYTEFOAM-tussenzool geeft veel energie terug en biedt effectieve demping om de druk te verdelen over de voeten. De Metaracer biedt bewust minder demping dan de gemiddelde wedstrijdschoen van tegenwoordig. Hierdoor is de tussenzool minder hoog en ervaar je meer grondcontract.

Shop nu
ASICS MetaSpeed Sky

MetaSpeed Sky

De MetaSpeed Sky is ontwikkeld in samenwerking met topatleten van ASICS. Het idee achter dit relatief nieuwe model is het verlengen van je paslengte, waardoor je harder gaat lopen. Hierdoor zijn de wedstrijdschoenen gericht op lopers die tijdens het versnellen hetzelfde ritme aanhouden. Door langere passen te zetten, loop je uiteindelijk sneller.

Shop nu
Logo Hoka

The limitless speed machine.

HOKA was het eerste merk dat vrij snel reageerde op de Nike-schoenen. De Carbon X werd geboren. Een model met dezelfde principes als de Vaporfly van Nike maar dan een stuk duurzamer. Inmiddels heeft HOKA meerdere carbon-modellen aan de collectie toegevoegd en dit zijn de nieuwste:

Hoka One One Carbon X 2

Carbon X2

De HOKA ONE ONE Carbon X 2 is een neutrale wedstrijdschoen die beschikt over nieuwe foam-technologieën, een soepel bovenwerk en een carbon-plaat. Samen zorgen deze elementen voor een comfortabelere, harmonieuze run. Met de HOKA ONE ONE Carbon X 2 ben je klaar voor het lopen van veel kilometers op een hoog tempo.

Shop nu

Rocket X

Snelheid, responsiviteit, maar toch ook stabiliteit. Dat is wat de HOKA ONE ONE Rocket X onderscheid van andere wedstrijdschoenen met een carbon-plaat in de zool. Op dit nieuwe model ren je eenvoudig een snelle 10 kilometer of misschien zelfs een PR op de halve marathon.

Shop nu

All our team members.

We hebben bijna alle hardloopschoenen behandeld die op dit moment beschikbaar zijn. Bij All4running vind je ook van de premium merken New Balance, Saucony en Brooks hardloopschoenen waar carbon in is verwerkt.

Sacuony Endorphin Pro 2

Saucony Endorphin Pro 2

Een carbon-plaat is niets zonder het juiste foam eromheen. Hiervoor heeft Saucony het PWRRUN-PB schuim ontwikkeld. Het schuim geeft meer demping zodat de schoenen comfortabel lopen. Ook is het PWRRUN-PB 40% lichter dan normaal EVA-materiaal wat in veel allround-hardloopschoenen wordt gebruikt.

Shop nu
Rc Elite New Balance

New Balance FuelCell RC Elite

De Elite v2 heeft meer foam in de FuelCell-tussenzool, waardoor de voorvoethoogte en hielhoogte wat zijn toegenomen. De dikkere FuelCell-tussenzool in de RC Elite v2 geeft de mogelijkheid een hoger verschil aan de carbon-plaat mee te geven. Dit geeft een agressiever en sneller gevoel.

Shop nu
Hyperion Elite

Brooks Hyperion Elite 2

De Brooks Hyperion Elite 2 bevat een 2 mm dikke tussenzool dat bestaat uit het DNA Flash Foam. Dit foam is verrijkt met stikstof-atomen. Dit geeft niet alleen meer reactiviteit, maar zorgt er ook voor dat de zool veel langer mee gaat. De carbon-plaat geeft veel energie terug en stuwt het je als het ware naar voren.

Shop nu