Skip to main content

All4running x HOKA ONE ONE presenteren

Challenge X

Om de lancering van de HOKA ONE ONE Rocket X te vieren, organiseert All4running in samenwerking met HOKA ONE ONE een unieke Strava Challenge. Doe mee en maak kans op een gloednieuw paar van de snelste schoenen van HOKA ONE ONE.

Win!

Challenge X is jouw kans op een paar Rocket X: het nieuwste model wedstrijdschoenen van HOKA ONE ONE. Via Strava kun je meedoen aan deze uitdaging, waarbij een zo hoog mogelijk gemiddeld tempo centraal staat.

Hoe werkt Challenge X?

1. Word lid van de All4running x HOKA ONE ONE Challenge X Strava Club.

2. Loop tussen maandag 26 oktober en zondag 1 november zo hard mogelijk. Elke run die je in deze week loopt telt mee, zo lang hij minimaal 5km is.

3. Houd de hele week je gemiddelde tempo in de gaten! Het weekklassement wordt bepaald aan de hand van het gemiddelde tempo van al je hardloopactiviteiten. Als je gedurende de actieperiode meer dan één run via Strava registreert, wordt de snelheid van alle runs meegenomen in het gemiddelde tempo.

4. De dame en heer met het snelste gemiddelde tempo van die week winnen een paar HOKA ONE ONE Rocket X. Daarnaast verloten we nog een paar HOKA ONE ONE Rocket X onder alle Challenge X-deelnemers.

Join Challenge X

Challenge X is open voor deelnemers uit Nederland en België.

Challenge X

HOKA ONE ONE Rocket X

Een van de meest energieke modellen die HOKA ONE ONE tot nu toe heeft geproduceerd: dat is de Rocket X. Deze hardloopschoenen zijn ongelooflijk licht, responsief en gemaakt om mee te racen.

De HOKA ONE ONE Rocket X bevat dezelfde carbon-plaat als de HOKA ONE ONE Carbon X. Daar waar de Carbon X ontworpen is voor langere afstanden zoals de marathon, is de Rocket X uitermate geschikt voor korte, snelle en efficiënte runs. Het lichtgewicht foam en het ademende bovenwerk geven je het nodige comfort. Al met al is de HOKA ONE ONE Rocket X ontworpen om records mee te breken.

Kun je niet wachten om een paar HOKA ONE ONE Rocket X in huis te halen? De Rocket X is exclusief bij All4running beschikbaar in pre-order.

Pre-order nu!
HOKA ONE ONE Rocket X

Hoe vaak je loopt, doet er niet toe.

Join Challenge X via Strava, houd je gemiddelde tempo tijdens de actieweek zo hoog mogelijk en maak kans op een paar Rocket X, de snelste schoenen van HOKA ONE ONE!

Ga naar de Strava Club