Skip to main content

Leave gravity behind

Lichtgewicht en ademende hardloopkleding van Craft

Herken jij ook het gevoel alsof je door de straten vliegt? Tijdens het hardlopen wil je je geen zorgen maken over je kleding. Het liefst draag je kleding dat zo dun en licht is, dat je nauwelijks merkt dat je het aanhebt. Craft heeft verschillende collecties ontworpen die bijdragen aan het vlieg-gevoel. Ontdek welke Craft-collecties je bij All4running kunt vinden.

Craft Vent

De Vent Collectie van Craft bestaat uit hardloopkleding dat gemaakt is van luchtige en uitzonderlijk dunne stoffen. De samenstelling van het materiaal in combinatie met getapete naden, zorgen voor een collectie waarin elk kledingstuk beschikt over een hoog ademend vermogen. De items voeren vocht effectief af en dit geeft je het gevoel van een continue stroom van frisse lucht tijdens het hardlopen.

Shop de Vent-collectie

Craft Nanoweight

Licht, lichter, nanoweight. De Nanoweight-collectie van Craft heeft een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van lichtgewicht hardloopkleding. De superlichte hardloopshirts zijn ideaal om te dragen als basislaag van je outfit. De shirts bieden zeer goede ventilatie en koelen de huid effectief tijdens het hardlopen in warme temperaturen. Er is gebruik gemaakt van innovatief Nanoweight Mesh-materiaal dat het ontstaan van luchtkanalen tussen de basislaag en je huid stimuleert voor optimale ventilatie.

Shop de Nanoweight-collectie

Optimaal presteren doe je met Craft

Het merk Craft heeft een grote passie voor sport en vindt dat elk detail je kan helpt om het meeste uit je sport te halen. Daarom staat prestatie centraal in het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson ging hardlopen in de allereerste set Craft-ondergoed, hebben ze mensen onder alle weersomstandigheden droog en op optimale lichaamstemperatuur gehouden. Of jij nu je sport uitvoert op de Olympische Spelen of thuis, in het bos of op straat, Craft streeft altijd naar optimale prestaties. Net als jij, is het functionele sportkleding van Craft gemaakt om te racen.