Introducing:

Garmin Fenix 6

GPS-horloge

Robuust en veelzijdig

De Garmin Fenix 6 serie is de nieuwste generatie ultieme outdoor GPS smartwatches. De opvolger van de Fenix 5 serie is ontwikkeld op basis van de behoeften en prestaties van atleten en outdoor-avonturiers. De horloges uit de serie zijn gebouwd om iedere uitdaging aan te gaan en passen bij een actieve levensstijl. In welke vorm of intensiteit dan ook.

De horloges zijn uitgerust met verbeterde hartslagmeting, ingebouwde activiteitenprofielen, een nieuwe powermanagement functie, prestatiemetingen, contactloos betalen en meer. De multisporthorloges bevatten verschillende batterijopties. In expeditie-modus gaat de batterij tot wel 46 dagen mee. De batterij besparende-stand laat het horloge tot wel 80 dagen meegaan.

Lees meer over de modellen
Uniek in zijn soort

Solar Charging

De Fenix 6X Pro Solar is het eerste Garmin GPS-horloge dat kan worden opgeladen met zonne-energie. Deze smartwatch heeft een Power Glass, een speciale transparante lens, die de energie van de zon gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Gebruikers kunnen de extra verworven batterijduur direct op hun Fenix bekijken. De batterijprestaties van de Fenix 6X Pro Solar in smartwatch-modus zijn 21 dagen plus 3 extra dagen bij gebruik van de solar charging.

Shop Garmin 6X Solar
Onmisbaar

Alles bij de hand

De horloges uit de Fenix 6 series zijn onder andere voorzien van Garmin Pay. Mocht je onderweg ergens willen stoppen, dan geeft deze functie je de mogelijkheid met je horloge te betalen, waardoor je je pinpas en cash geld thuis kunt laten. Luister je graag muziek tijdens het hardlopen? De Garmin Fenix 6 horloges zijn gemakkelijk te verbinden met je account van Spotify of Deezer. Zo kun je altijd je favoriete muziek streamen.

Er is ook aan jouw veiligheid gedacht. De veiligheids- en tracking functies van de Fenix 6 omvatten ongeval detectie en assistentie. In het geval van een ongeval nemen de sensoren in het sporthorloge dit waar, in combinatie met de verbinding met je telefoon. De ingebouwde ongeval-detectie stuurt automatisch de gegevens door naar door jou vooraf ingestelde contactgegevens.

Shop Garmin Fenix 6